Bug v "pridať alebo odstrániť program" ??? – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Bug v "pridať alebo odstrániť program" ??? – Offtopic – Fórum – Programujte.comBug v "pridať alebo odstrániť program" ??? – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hlavo0
Newbie
4. 6. 2006   #1
-
0
-

Zdrav?m v?etk?ch ??taj?cich...m?m probl?m oh?adne funkcie prida? alebo odstr?ni? program vo windowsXP. V tabu?ke, kde by mal by? v?pis programov sa mi zobrazia prv? 3 programy, potom ve?k? medzera, ktor? by som prescrolloval za dlh?ch 10 min?t (to je probl?m) a nakoniec zbytok programov. Chcel by som sa sp?ta?, ?i je to len bug, ktor? sa d? odstr?ni? patchom, registrami... alebo ?i sa nejedn? o nie?o in?. Aktualiz?cie m?m zapnut? a ni? nerie?ia. ?akujem za va?e reakcie

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I+I=I0
Reklama
Reklama
Dragon0
Stálý člen
11. 6. 2006   #2
-
0
-

Tak tohle nevim doporučil bych přeinstalovat Windows Případně vrátit poslední obnovu.
Já bych se chtěl zeptat zda existuje program ,který by odstranil ve Přidat nebo Odebrat programy smazal záznam ,krerý udává ,že je program nainstalován (Prostě aby to nebylo ve Přidat nebo odebrat programy vidět)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondra0
Newbie
11. 6. 2006   #3
-
0
-

5ekl bych ?e je to ukrito n?kde v registrech. M?lo by seta?it nazev programu vyhledat a smazat v?e co k n?mu pat??. Ale bacha a? nesma?e? n?co jin?ho

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dragon0
Stálý člen
11. 6. 2006   #4
-
0
-

www598 napsal:

5ekl bych ?e je to ukrito n?kde v registrech. M?lo by seta?it nazev programu vyhledat a smazat v?e co k n?mu pat??. Ale bacha a? nesma?e? n?co jin?ho



Mno to pr?v? nejde :((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matěj Pácha0
Super člen
16. 6. 2006   #5
-
0
-

CCleaner je hodně šikovnej program. Dokáže vyčistit všechno možná - i záznamy programů.
http://www.ccleaner.com/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Martin0
Návštěvník
21. 6. 2006   #6
-
0
-

ja by som mozno doporucil TuneUp tej je tiez velmi sikovny a velmi dobre sa s nim manipuluje ved skus a sam uvidis ak ho nemas povedz ja ti ho niekde upnem:-))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý