Jde nějak můj "výtvor" v Canvas uložit do normálního souboru? *.bmp , *.jpg , *.gif ?
Fórum › Python
Uložení Canvas do souboru
IMHO ne
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
xD
To pawlik : Omlouvám se:)
Navštivte server Matematika pro každého
Pro vyzkoušení Vaš
Pro vyzkoušení Vaš
To geon : Jak vidím, můj problém řeší http://www.daniweb.com/code/snippet705.html. Jestli jsem to pochopil dobře, podle tohoto návodu musím používat virtualní PIL plochu.. K tomu se vztahuje ještě jeden problém:
Jak se dá udělat, abych otevřel obrázek(co nejvíc formátů), uložil se do Canvas(to vím), ale zároveň by se uložil do té virtuální plochy. Nikde sem to nenašel, pokud možno přesný odkaz na stránku nebo nejlépe kód, jestli to někdo umí..
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů
Podobná vlákna
Ulozeni do souboru — založil lolkohrad
Uložení nastveni do souboru — založil Judegar
Uložení barvy do souboru — založil dprogr
Uložení dat do souboru — založil Atheo
Uložení dat do souboru — založil neOph
Moderátoři diskuze