Já měl dlouho nastavenou jako domovskou stránku seznam.cz, ale nedávno jsem si nastavil programujte.com :smile1: ...
Jaká je vaše domovská stránka?
Fórum › Offtopic
Vaše domovská stránka?
ja tam mam stranky z posledni relace
a v opere Quick Dial, ale tu vubec nepouzivam
Domovská? Ve firefoxu standartně http://www.google.cz/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:cs:official
google.com :)
To nikto nemá homepage http://www.microsoft.com/?? :smile10:
www.idnes.cz
Ale po spuštění Opery se mi nezapíná. Standartně otevírám Google Reader (RSS čtečka s asi 150 nepřečtenými příspěvky za den :D), Libimseti.cz a Programujte.com každé zapnutí.
Seznam, najdu tam co neznám ;). A nová verze je fakt super - nejen, že si mlžu vybrat mezi skiny, co tam už jsou, ale můžu si i udělat vlastní cssko + grafiku a mít to úplně podle svých představ.
mates napsal:
nemám domovskou stránku. načítá se mi poslední zavřená relace.
Ach ta Opera... :smile1:
To Colpik :
Ach ta Opera... smajlik
Mě to dělá i firefox. Neustále mám otevřených min 20 panelů
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
jojo taky si nechavam posledni otevrenou relaci. problem je kdyz tam je kolem 30ti tabu... pak i zjistuju ze nektery stranky tam mam otevreny vickrat... a pak se omilem prekliknu a otevre se naky pop-up okno, ja ho nevida zavru hlavni okno a pak jen vzteky premyslim co vsechno jsem mel otevrene...
To tmi : nj, Firefox tě jen tak nenechá zavřít okno s více otevřenými panely;)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
about:blank
metoo.sk
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Stránka v SK — založil zelenac1
Nová stránka — založil Jan Malý