Zaskrtnutie checkboxov JavaScriptom vygenerovanych v PHP – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zaskrtnutie checkboxov JavaScriptom vygenerovanych v PHP – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comZaskrtnutie checkboxov JavaScriptom vygenerovanych v PHP – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
CASO
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 12. 2007   #1
-
0
-

zdravim, chcem sa opytat preco mi nejde tento script, ide o funkciu "skrtni()" ktora mi ma zaskrtnut vygenerovane checkboxy...
dolezite su riadky za ktorymi su ***
<head>
<script>
function skrtni(menoForm,menoSel,hodnota,j) { ***
for(i=0;i<j;i++) { ***
var mena="document."+menoForm+"."+menoSel+"["+i+"].checked="+hodnota; ***
eval(mena); ***
} ***
} ***
</script>
</head>
<body>
<table border="0">

<form name="menoFormulara" action="delete_article.php" method="post">

<script>
k=0;
</script>

<tr><td><input type="checkbox" name="meno[0]" value="TRUE"></td> ***
</tr>

<script>
k++;
</script>

<tr><td><input type="checkbox" name="meno[1]" value="TRUE"></td> ***
</tr>

<script>
k++;
</script>

<tr><td><input type="checkbox" name="meno[2]" value="TRUE"></td></tr> ***

<script>
k++;
</script>

<tr><td><input type="button" value="zaškrtni" onClick="skrtni('menoFormulara','meno','true',k)"></td> ***
<td><input type="submit" value="zmazať vybrané"></td></tr>
</form>
</table>

</body>

prisiel som na to ze ak mena checkboxov nazvem miesto meno[0] = meno0 tym padom zmiznu v var mena="document."+menoForm+"."+menoSel+"["+i+"].checked="+hodnota; zlozene zatvorky a vsetko chodi,.. som z toho cvok preco to nejde, pretoze ja tam tie zatvorky potrebujem. Diky za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.69.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
22. 12. 2007   #2
-
0
-

Nějak nechápu na co potřebuješ funkci pro zašktávání checkboxu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
22. 12. 2007   #3
-
0
-

To CASO :
Podívej se na http://kavalek.net/blog/web-development/hromadne-zpracovani-checkboxu/

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
23. 12. 2007   #4
-
0
-

To Nefaritus : no z jednoducheho dovodu, ked uzivatel chce naraz vyznacit vsetky checkboxy pomocou jedneho to je bezna vec

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.153.–
CASO
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 12. 2007   #5
-
0
-

To Paja2 : thx, pozrem to

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.153.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
23. 12. 2007   #6
-
0
-

To Anonymní uživatel : Jo takhle...špatně jsem pochopil dotaz :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý