Jak na výpis textu v Windows Applications? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak na výpis textu v Windows Applications? – .NET – Fórum – Programujte.comJak na výpis textu v Windows Applications? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Luxfer0
Newbie
22. 12. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, potřeboval bych poradit. Píšu aplikaci Dohled nad sítí, kde se zadají nějaké IP adresy zařízení v síti a potom se na ně volá ping. Můj problém spočívá v tom jak vysledek toho pingu pěkně vypsat :smile1: . Nejprve jsem to zkoušel vypisovat do TextBoxu:

vystup.Text += String.Format("Uspěsně - IP Adresa: {0} Čas: {1}ms\n",

reply.Address, reply.RoundtripTime);
Ale tam se mě nedaří odřádkovat pro další výpis tak se to vše vypíše v "guči".
Teď to vypisuju do ListBox:
vystup.Items.Add(String.Format("Uspěsně - IP Adresa: {0} Čas: {1}ms",

reply2.Address, reply2.RoundtripTime));
Tam už to mám pěkně na řádcích, ale pro změnu se mi to tam nepřidává po jednom výsledku, ale přidá se to tam vše zaráz po vykonání všech pingů.

Asi jsem to nevysvětli dostatečně, ale jestli někdo víte jak správně vypisovat podobné věci tak prosím poraďte :smile2: Předem děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.58.–
DeaLer+2
Hero
22. 12. 2007   #2
-
0
-

Zdravím, pro odřádkování se používá

Environment.NewLine

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Luxfer0
Newbie
22. 12. 2007   #3
-
0
-

To DeaLer : super funguje. Diky moc. Teď mi k dokonalosti chybí už jen aby se to pěkně vypisovalo postupně a né až po všech pingáčích. Ale to budu mít nejspíš nějaký bug v kódu, tak si s tím ještě pohraju. Moc pěkné fórum :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.58.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Vypis z textu — založil myky

Výpis textu zo súboru na FTP — založil Thomash

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý