Nemuzu najit chybu... – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nemuzu najit chybu... – CSS – Fórum – Programujte.comNemuzu najit chybu... – CSS – Fórum – Programujte.com

 

anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
23. 12. 2007   #1
-
0
-

.main 	{background-image: url(images/pozadi.gif);

margin: auto;
width: 1000px;
}
.left {
width: 195px;
margin: 0px;
padding: 0px;
float: left;
font-size:9pt;
text-align:center;
}
.middle {
width:600px;
margin: 0px 200px 0px 180px;
padding: 10px 10px 20px 10px;
background-color: orange;
background-image: url(images/content.gif);
background-repeat: repeat-y;
color:blue;
height:100%;
}
.right {
background: red;
width: 175px;
margin: 0px;
padding: 0px;
position:relative;
left: 810px;
}




<div class="main">
<div class="middle">
obsah
</div>
<div class="left">
1. menu
</div>
<div class="right">
2. menu
</div>
</div>

Mel by se zobrazit 3-sloupcovy layout. Ten se sice ukaze pekne, ale obsah i obe menu maji samostatne radky. Kde mam chybu?
Pro doplneni maly obrazek:
|obsah|
1menu | |
| |2menu
A takhle bych to chtel:
1menu |obsah |2menu
....... | .. | ...
..... | .. | ...

predem dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.157.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
23. 12. 2007   #2
-
0
-

No než class bych použil id...ale k věci, zkus dát všem třem

display: inline;

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
w3q0
Věrný člen
23. 12. 2007   #3
-
0
-

Čiastočne som ti ten kód opravil

<style>

#main {background-image: url(images/pozadi.gif);

margin: auto;

width: 1000px;

}

#left {

width: 195px;

margin: 0px;

padding: 0px;

float: left;

font-size:9pt;

text-align:center;

}

#middle {

width:600px;

margin: 0px 200px 0px 180px;

padding: 10px 10px 20px 10px;

background-color: orange;

background-image: url(images/content.gif);

background-repeat: repeat-y;

color:blue;

height:100%;

}

#right {

background: red;

width: 175px;

margin: 0px;

padding: 0px;

position:relative;

left: 810px;

float: right;

}






</style>


<div id="main">
<div id="left">
1. menu

</div>
<div id="middle">
obsah
</div>
<div id="right">
2. menu
</div>

</div>
Ale nie úplne. Prvé menu a obsah fungujú bez problémov, ale z tým pravým menu si neviem rady, aj ked by som mal, pretože ho používam dosť často. Bude to ale v uložení tagu div.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
23. 12. 2007   #4
-
0
-

display: inline me napadlo taky, jenze s tim se to rozjede jeste vic a w3qovo reseni (jestli jsem to opravil spravne - # misto tecer, id misto class, pridan floot:left ) me v podstate nepomohlo... ale stejne dik....nejake dalsi napady?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.157.–
imcold0
Newbie
24. 12. 2007   #5
-
0
-

1. html: left a right presuň pred middle
2. css: right-u zmeň position: relative na float: right

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.112.–
anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
29. 12. 2007   #6
-
0
-

porad beze zmeny...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.157.–
imcold0
Newbie
29. 12. 2007   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.112.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 12. 2007   #8
-
0
-

tak jsem to cely smazal a napsal znovu...a funguje to - neco mi tam asi uteklo...dik za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.157.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Nemuzu najit chybu — založil Franceq

Nemůžu najít chybu - kód pro vstup — založil Garret Raziel

Nemuzu najit rozdil — založil Franceq

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý