Adobe photoshop 4 – Photoshop – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Adobe photoshop 4 – Photoshop – Fórum – Programujte.comAdobe photoshop 4 – Photoshop – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
rammar
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
26. 12. 2007   #1
-
0
-

Mám nově nainsatlovaný system XP po spuštěný Adobe photoshop 4 mi vyskočí tabulka "Pro spuštění Photoshopu není dostatek paměti" Přitom to není možné. Nevýte nekdo v čem může být probrém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.94.–
Reklama
Reklama
Erik0
Návštěvník
26. 12. 2007   #2
-
0
-

to netusim... Ale vies ze je uz verzia CS3 ? :D
CS3 je asi 10 verzia ;) A na XP ide. Ked mas problemy s pustenim tak skus este 7.0

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.6.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
27. 12. 2007   #3
-
0
-

To Erik : jinak každej nemusí mít nejnovější verzi ;-)
To rammar : Dostatek paměti? Jako RAM nebo na HDD.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
rammar
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
28. 12. 2007   #4
-
0
-

Nové verze pěkné,ale demo mi moc nepomůže.
To nevím,vic ve hlášce neni, ale ani RAMkou a ani HDD to být nemůže, na starém PC to chodilo a ted ne tak vážně netuším,jedině ža by to nechápalo z nějakého duvodu nové komponenty.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.94.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 12. 2007   #5
-
0
-

Mam stejny problem s Photoshopem 3 (AMD Sempron, Win XP x64), dokud jsem mel 512MB RAM tak pohoda, ted jsem pridal 1GB modul a skace mi zminena hlaska.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.20.71.–
rammar
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
28. 12. 2007   #6
-
0
-

To budu mit tentýž probrém,řešil jsto nejak nebo si instalnul novější verzi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.94.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 12. 2007   #7
-
0
-

Jo, uz jsem to vyresil. Musis zvetsit "Pagefile" nebo "swap" nebo jak se to v tvych oknech jmenuje pres 3000 MB (maximum i minimum). V tom Photoshopu je evidentne nejaka chyba, takze to cislo spatne interpretuje, az kdyz mas strankovaci soubor vetsi nez 3000MB tak to zabere a spusti se.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.20.71.–
rammar
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
29. 12. 2007   #8
-
0
-

Asi zas tak do toho asi nevidím, protože Pagefile ani swap mi nic neříká,mohlbys prosím mi nevést trochu blíže, předem děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.94.–
rammar
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
29. 12. 2007   #9
-
0
-

Tak jsem trochu zapátral a už to funguje, moc děkuji!

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.94.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Adobe Illustrator — založil Tomáš

Adobe web? — založil Chobi

Instalace Adobe PS CS3 — založil Astro

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý