Cafte,
povedzme ze mam elektronicku internetovu platobnu kartu. Pri objednavani zbozia na i-obchode zadam cislo karty a expiracnu dobu. A teraz mam par otazok:
Ako sa poistim ze mi nezoberu z uctu viac ako by mali ?
Ak zoberu tolko kolko maju, ako sa poistim ze mi nestrhnu taku istu sumu napriklad o mesiac, ked maju potrebne udaje o mojej karte ?
Kazdy kto ma tieto 2 udaje mi moze slobodne strhavat z uctu peniaze ?
thx
Fórum › Offtopic
Elektronicka internetova platobna karta
tak jsem se ptal a dostalo se mi odpovědí, že samozřejmě nemůžou jít přes denní maximum (které můžeš vybrat) a teoreticky by mohl vybírat každý den. zdá se mi to divné. to není moc ochráněné. proto je u nás možná ze všech plateb platba kartou jen 3%.
no aj mne sa to zda cudne, bol som v banke a tam mi na moje prekvapenie nevedeli poradit ...
budem tam musiet zajst este raz, potom napisem ako som pochodil :) ...
Pri objednavani zbozia
- asi si myslel tovaru :)
zbozi - tovar :)--- myslim si ze doba, ked cech rozumel slovakovi a naopak su davno zanami... Ked 14 rocno nevie co je to cintorin, alebo lopta tak neviem :D
Fero_Zezina napsal:
- asi si myslel tovaruPri objednavani zbozia
OMG co s toho robis vedu :smile1:
myslim si ze doba, ked cech rozumel slovakovi a naopak su davno zanami... Ked 14 rocno nevie co je to cintorin, alebo lopta tak neviem :D
no myslim si, ze este je vela slovakov/cechov ktorym cestina/slovencina este nieco hovori .... teda najma co sa nas slovakov tyka, pretoze cesi maju ovela lepsie knihy ... a tiez stranky :smile1: pg.com ^^ napriklad :smile2:
ale toto je off topic k tomuto vlaknu tak to nechajme ...
Hej bol to trocha offtopic. trocha som pozeral nieco je na:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Platebn%C3%AD_karta#Druhy
Zisitm viac, mamka to bude vediet, bo sa s takymito vecami zaobera... hned ako to z nej vytiahnem to tu bude..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C++ elektronická kniha jízd — založil Roman
Internetova olympiada z programovani — založil tmi
Internetová komunikace - problém — založil Kubas129
Nová internetová služba - ohodoťte — založil Micha Ř.
Moderátoři diskuze