Elektronicka internetova platobna karta – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Elektronicka internetova platobna karta – Offtopic – Fórum – Programujte.comElektronicka internetova platobna karta – Offtopic – Fórum – Programujte.com

greppi0
Stálý člen
29. 12. 2007   #1
-
0
-

Cafte,

povedzme ze mam elektronicku internetovu platobnu kartu. Pri objednavani zbozia na i-obchode zadam cislo karty a expiracnu dobu. A teraz mam par otazok:

Ako sa poistim ze mi nezoberu z uctu viac ako by mali ?
Ak zoberu tolko kolko maju, ako sa poistim ze mi nestrhnu taku istu sumu napriklad o mesiac, ked maju potrebne udaje o mojej karte ?
Kazdy kto ma tieto 2 udaje mi moze slobodne strhavat z uctu peniaze ?

thx

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.83.–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Astro0
Newbie
5. 1. 2008   #2
-
0
-

Podle me to je tak ze ty jim posles urceny obnos a ne ze jim das pristup ke sve kate. Ty udaje chteji jen po oveeni totoznosti

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.249.–
mates0
Grafoman
5. 1. 2008   #3
-
0
-

tak jsem se ptal a dostalo se mi odpovědí, že samozřejmě nemůžou jít přes denní maximum (které můžeš vybrat) a teoreticky by mohl vybírat každý den. zdá se mi to divné. to není moc ochráněné. proto je u nás možná ze všech plateb platba kartou jen 3%.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
greppi0
Stálý člen
5. 1. 2008   #4
-
0
-

no aj mne sa to zda cudne, bol som v banke a tam mi na moje prekvapenie nevedeli poradit ...
budem tam musiet zajst este raz, potom napisem ako som pochodil :) ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.82.–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Fero_Zezina0
Newbie
5. 1. 2008   #5
-
0
-

Pri objednavani zbozia 
- asi si myslel tovaru :)
zbozi - tovar :)--- myslim si ze doba, ked cech rozumel slovakovi a naopak su davno zanami... Ked 14 rocno nevie co je to cintorin, alebo lopta tak neviem :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.218.–
Bol som ,uz niesom, ale este budem!
greppi0
Stálý člen
5. 1. 2008   #6
-
0
-

Fero_Zezina napsal:

Pri objednavani zbozia 
- asi si myslel tovaru

OMG co s toho robis vedu :smile1:

myslim si ze doba, ked cech rozumel slovakovi a naopak su davno zanami... Ked 14 rocno nevie co je to cintorin, alebo lopta tak neviem :D

no myslim si, ze este je vela slovakov/cechov ktorym cestina/slovencina este nieco hovori .... teda najma co sa nas slovakov tyka, pretoze cesi maju ovela lepsie knihy ... a tiez stranky :smile1: pg.com ^^ napriklad :smile2:

ale toto je off topic k tomuto vlaknu tak to nechajme ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.82.–
Santas0
Věrný člen
5. 1. 2008   #7
-
0
-

na czech forach su tiez casto slovaci admini :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Fero_Zezina0
Newbie
5. 1. 2008   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.218.–
Bol som ,uz niesom, ale este budem!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

TV karta — založil hornster

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý