Odkaz cez javascript – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odkaz cez javascript – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comOdkaz cez javascript – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Onsi0
Stálý člen
29. 12. 2007   #1
-
0
-

mám odkaz robený cez javascript

<span onclick= "odkaz('index.html')" id="novinky"></span>

a chcel by som vedieť ako spravím že pri ukázaní na tento span sa mi zobrazí tá ručička znázorňujúca odkaz...
ideálne by bolo ak by to fungovalo v IE,FF aj v Opere

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.44.–
Petroff0
Věrný člen
31. 12. 2007   #2
-
0
-

Proč to neudělat pomocí CSS ?
buď <span onclick= "odkaz('index.html')" id="novinky" style='cursor:pointer'></span>
nebo do stylů: #novinky { cursor:pointer }

P.S. 1+2divy opacita - máš ještě zájem?
(letos už se k tomu nedostanu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.96.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
31. 12. 2007   #3
-
0
-

To Petroff : jj jinak je to pro mozilu a IE jine, takze
cursor: hand;
cursor: pointer;
;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Petroff0
Věrný člen
1. 1. 2008   #4
-
0
-

<to Nefaritus>
Psal jsem to z hlavy - pro jistotu jsem zkusil v IE6 IE7 FF :cursor:pointer a funguje normálně
Vzpomínám si, na staré (příp. zpětně kompatib.stránky), tam se ta dvojice používala, ale má to význam jen pro starší verze IE
(možná že i u IE6 v quirk modu, už si nevzpomenu přesně)

Navíc: (podle mého) pokud napíšeš
vlastnost: hodnotaA;
vlastnost: hodnotaB;
tak se snad ta první hodnota vždy přepíše tou druhou (logicky)
Pro IE by se dal použít _hack (nebo * hack)
vlastnost: hodnotaA;
_vlastnost: hodnotaB;

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.96.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Odkaz cez obrazok v ie — založil Onsi

Odkaz — založil BoBy

Odkaz — založil Epoxi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý