ReUPLOAD souboru pri aktulizaci stranky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ReUPLOAD souboru pri aktulizaci stranky – PHP – Fórum – Programujte.comReUPLOAD souboru pri aktulizaci stranky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

S.Salomon0
Newbie
30. 12. 2007   #1
-
0
-

Můj problém je následující:



<?php
if (@$_REQUEST["odeslano"]==1)
{
$NS=$_FILES['DATA']['tmp_name'];
$cil="./".$_FILES['DATA']['name'];
move_uploaded_file($NS,$cil);

$link=mysql_connect("XXX");
mysql_select_db("XXX");

$nazev=$_FILES['DATA']['name'];
$typ=$_FILES['DATA']['type'];

if (@$_REQUEST["Pravo"]==1)
{
$prav=1;
}
else
{
$prav=0;
}

$sql="INSERT INTO SOUBORY (nazev,cesta,typ,pravo,cas) VALUES ('".$nazev."','".$cil."','".$typ."','".$prav."',CURRENT_TIMESTAMP) ";
@$vysledek = mysql_query("$sql");
}
?>
<html>
<head>
<META http-equiv="cache-control" content="no-cache">
<META http-equiv="pragma" content="no-cache">

<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
<style>
@import url(vypis.css);
</style>
<title>:: CYBER EYE ::</title>
</head>
<body >
<center><table class="HlTab" border="1" >
<tr>
<td colspan="2">
<img src="OBR/2.jpg">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">
<table class="okoTab" border="1" height="105px">
<tr >
<td>
<img src="OBR/oko3.jpg">
</td>
</tr>
</table>
</td>
<td width="50%" >
<table class="UPL" border="1" height="105px">
<tr>
<td>
<center class="X">
<form method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]?>" >
<input type="file" name="DATA" ACCEPT="text/*" class="UPLF">
<input type="checkbox" name="Pravo" value="1">
<input type="SUBMIT" VALUE="POSLY TO" class="UPLF">
<input name="odeslano" type="HIDDEN" value="1" >
</center>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" >
<table class="obsah">
<tr><td>
</td></tr>
</table>
</td>
</tr>
</table></center>
</body>
</html>


při aktualizování stránky se data znova odesílají => nové záznamy v DB. Jak tomu zabránit ?

Omlouvám se pokud jste na tohle už odpovídali, ale odpověď jsem hledal a nenašel.
THX za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.43.–
http://programujte.com/avatari/51.jpg
pawlik0
Grafoman
30. 12. 2007   #2
-
0
-

Nechce se mi to číst, ale zkus někam dát:

Header("Location: ?");

Snad chápeš, co myslím...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý