LCD – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

LCD – Offtopic – Fórum – Programujte.comLCD – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Filip0
Newbie
6. 6. 2006   #1
-
0
-

chcem kupit LCD monitor a zaujima ma kolko musi mat odozvu v ms aby som mohol hrat hry bez problemu(myslim take poriadne hry(nie take co zaberaju 2MB)).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Ján Varhol0
Newbie
6. 6. 2006   #2
-
0
-

Ja m?m 19" Neovo, svojho ?asu za 15 000SK
Odozva je 12 ms. Ver mi, ?e nepozn?m rozdiel...
A pri hr?ch u? vůbec (sk?r by som sa staral o grafiku :pche:?)
Neboj, dnes sa u? nepred?vaj? tie star? k?sky, a pokia? si kupuje? nov? LCD monitor, tak sa nem?? ?oho b?? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://www.varhol.sk/
Jiří Chytil0
Věrný člen
6. 6. 2006   #3
-
0
-

Jo no až na vadné pixely. To je hnus kdyby to třeba prodávali s výraznou slevou ale ... no koment

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
dalaman0
Věrný člen
8. 6. 2006   #4
-
0
-

Odporucil by som ti okolo 10ms. Cim menej tym lepsie... Ale aj tak odozvy pod 5ms su urcene hlavne pre narocnych gamerov... a drahsie.
Ak si narocny tak BenQ ma teraz nejaky monitor s odozvou 2ms... :tuc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Peter D.0
Expert
16. 6. 2006   #5
-
0
-

Hmm, ja chcem tiez nejaky novy LCD. Pozeral som na sirokouhly 19" , 4:3 19" s odozvou 4ms, a aj 17" , co by ste odporucili? (rozpocet do 10 000 sk / 8 000kč v prepočte)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Martin0
Návštěvník
21. 6. 2006   #6
-
0
-

No ja by som chcel 17" LCD PHILIPS 170B6CS stříbrný (silver), 500:1, 250cd/m2, 8ms, 1280x1024, PerfectPanel a mozem ti ju aj odporucit stoji 9150kc ale za taku cenu este som pocul ze dobry je aj 19" LCD ACER AL1916As stříbrný (silver), 500:1 kontrast, 250cd/m2, 8ms, 1280x1024, TCO99 za 8300Kc no ved to ale si to musim pokukat:))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Marek Štafl0
Stálý člen
22. 6. 2006   #7
-
0
-

Když už je tady to povídání o LCD, já mám Hyundai B70A 17", 8ms (v únoru letos za 7300,- Kč, dneska asi o tisícovku míň), jsem s ním spokojený, jenže asi před týdnem mi začal jeden bodíček svítit sytě červenou barvou. Na světlém pozadí to není vidět, ale na tmavém je to jako pěst na oko!
Prostě svítí a svítí a je to hnus!
To asi není důvod k reklamaci, že?!
Nebo, nedá se to nějak vyřadit z provozu? Myslím ten jeden bodík, aby vůbec nefungoval?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin0
Návštěvník
23. 6. 2006   #8
-
0
-

MareX napsal:

Kdy? u? je tady to pov?d?n? o LCD, j? m?m Hyundai B70A 17", 8ms (v ?noru letos za 7300,- K?, dneska asi o tis?covku m??), jsem s n?m spokojen?, jen?e asi p?ed t?dnem mi za?al jeden bod??ek sv?tit syt? ?ervenou barvou. Na sv?tl?m pozad? to nen? vid?t, ale na tmav?m je to jako p?st na oko!
Prost? sv?t? a sv?t? a je to hnus!
To asi nen? d?vod k reklamaci, ?e?!
Nebo, ned? se to n?jak vy?adit z provozu? Mysl?m ten jeden bod?k, aby vůbec nefungoval?


No podla mna je to dovod k reklamacii lebo ak vyskocil jeden tak moze za chvilu vyskocit aj dalsi!! A potom ti to bude byt do oka este viac!!! a to uz nebude len tak podla mna cim skor ho odnes na reklamaciu ved to nie je tvoja chyba ale chyba vyroby!!! A ja si ho chcem tiez teraz kupit dufam ze tiez nechitim vadny kusok!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Marek Štafl0
Stálý člen
23. 6. 2006   #9
-
0
-

Jen?e m?m takov? pocit, ?e jsem n?kde ?etl, nebo sly?el, ?e u LCD je povolen n?jak? po?et (nebo procento) vadn?ch pixel?. Mo?n? to byl kec.
Ka?dop?dn? za zkou?ku nic ned?m ?:??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
23. 6. 2006   #10
-
0
-

Cože? povolení vadné pixely??? To je šílenost, to přece nejde... ty jo tak to bych chtěl vidět, ještě aby to zavedli u foťáků a bylo by vymalováno :D:D:D

Podle mě to tak nebude, LCDčko musí bejt prostě bez závady

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Petr Parler0
Newbie
23. 6. 2006   #11
-
0
-

XenoCIDa napsal:

Co?e? povolen? vadn? pixely??? To je ??lenost, to p?ece nejde... ty jo tak to bych cht?l vid?t, je?t? aby to zavedli u fo??k? a bylo by vymalov?no :D:D:D

Podle m? to tak nebude, LCD?ko mus? bejt prost? bez z?vady


OMYL! Kazda z firem vyrabejici LCD monitory ma urcitou toleranci poctu vadnych pixelu, pokud se vlezes do te tolerance, tak mas smulu. Muze se ti tak stat ze si koupis UPLNE NOVY MONITOR a budes mit uprostred monitoru cervenou tecku a na reklamaci nemas narok. :nn:
Existuji vsak uz normy, ktere mimo jine oznacuji i to, ze monitor ma 0 vadnych pixelu a 0 vadnych sub-pixelu (kazdy pixel se sklada ze 3 subpixelu, kazdy od barvy RGB). :ok: Tyto normy vsak monitor NEMUSI splnovat, pokud je splnuje, byva to u nej napsano, tak to chce koukat a poradne overit :pche:
Doporucuju si pred koupi monitoru overit kolik vyrobce garantuje maximalne volnych pixelu. Vetsinou to byva tak kolem 5. :grr:
Ja osobne sedim pred LCD PHILIPS 170B6CS 17" (bacha taky na to ze palce jsou jinak nez u klasickych monitoru), o kterem se tu kdosi zminoval. Je to skvelej monitor, az na ty repracky, to jsou spis takovy sumitka :) Vyhodou je ale ze me vyvod na zvuk primo zezadu na monitoru, takze repraky nemusim davat primo do pocitace, ale hodim je do monitoru. Ja napriklad casto menim sluchatka/repraky, a hledat pokazde diru do PC nekde pod stolem je znacne neprakticke. Totez plati o USB. Nove monitory maji vyvody, takze manipulace s Flash disky, fotaky a podobne je naprosto bezproblemova;) Staci propojit kabelem monitor s centralkou a pak uz zvuk/USB atd muzete davat primo do monitoru :) :cigo:
Jo a abych nezapomnel, tak prave Philips u nekterych svych monitoru garantuje 0 vadnych pixelu. Ten 170B6CS je prave jeden z nich:) Taky jeden z duvodu proc jsem ho bral.
Co se tyce rychlosti odezvy, tak se suktecne neni ceho bat, nove monitory maji rychlost slusnou, na hrani her myslim plne dostacujici.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Do not believe in miracles - rely on them!
Marek Štafl0
Stálý člen
23. 6. 2006   #12
-
0
-

No právě, jenže kdyby nefungoval vůbec, tak si myslím, že by to určitě nebylo tolik vidět. Když takhle svítí, hrozně to bije do očí.
To se nedá, nějak ho odstranit? Prostě ho vyřadit z provozu?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
23. 6. 2006   #13
-
0
-

pr0ph3t napsal:

OMYL! Každá z firem vyrábějící LCD monitory má určitou toleranci počtů vadných pixelů. Pokud se vlezeš do té tolerance, tak máš smůlu. Může se ti tak stát, že si koupíš ÚPLNĚ NOVÝ MONITOR a budeš mít uprostřed monitoru červenou tečku a na reklamaci nemáš narok. :nn:



Jo, tak to jsem nevěděl, tak sorry...
No, tak teď už budeme jen čekat až tohle začnou zavádět i výrobci foťáků a máme po ptákách :cigo:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Jasper0
Věrný člen
23. 6. 2006   #14
-
0
-

XenoCIDa napsal:
Jo tak to sem nev?d?l, tak sorry....
Mno tak te? u? budem jen ?ekat a? tohle za?nou zav?d?t i v?robci fo?t?k? a m?me po f??k?ch :cigo:


U fotaku to bude urcite taky... Ja mam vadny subpixel i na mobilu a neni to na reklamacku...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
23. 6. 2006   #15
-
0
-

Mno tak kamarád má vadnej pixel na foťáku a posílá to na reklamaci, vemou mu to a to nikde nenašel jak to ta společnost má... Sem se ho ptal...
A to by asi někde mohli mít napsaný...

Jinak, pokud to neberou některý u foťáků, tak to už jsou pěkný šmejdi, vždyť tam to je znít moc a moc...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Petr Parler0
Newbie
25. 6. 2006   #16
-
0
-

U fotaku opravdu nevim, o ty se zas az tak nezajimam. On problem u tech vadnejch pixelu je v tom ze se stava ze je treba naplno zapnuta jedna barva, treba cervena, a v konecnem dusledku pixel stale cervene sviti. Pokud se jedna o velkej monitor, tak si toho ani nemusite vsimnout, ale jak o nem jednou vite, tak na nej kazdou chvili zabloudite ocima a neuveritelne to dokaze n4s1r4t :grr:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Do not believe in miracles - rely on them!
savek0
Newbie
25. 1. 2007   #17
-
0
-

Už jsem si vybral a objednal HP 1965, tak jsem zvědav.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Lcd — založil lukes

Vypnutie lcd... — založil Nrigo

LCD + AVR — založil Systém

Zapojení - LCD — založil blackball

LCD, materiály — založil d.mostek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý