Frameset - ano nebo ne? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Frameset - ano nebo ne? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comFrameset - ano nebo ne? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Labe0
Duch
30. 12. 2007   #1
-
0
-

Zrovna ďelám pro někoho webové stránky a narazil jsem na problém: Použít framesety nebo ne?
Framesety se mi zdají výhodnější protože se při změně rubriky nahrává jenom část, zabírá to méně místa a rychleji se dá upravit. Ale hodně webů framesety nepoužívají a určitě k tomu budou mít i důvod. Jediná nevýhoda framesetu která mě napdá je asi u vyhledavaču . Tak napište co si o tom myslíte, díky moc !! :smile2:

P.S: Umim jenom HTML a základy PHP, Javascriptu a css, tak prosimvás nepište žádný možnosti které by byly nad mé síly.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.148.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
30. 12. 2007   #2
-
0
-

CSS layout (popřípadě tabulkový), ale framesety snad radši ani ne...to se používalo v době raz dva ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
29. 1. 2008   #3
-
0
-

ne :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
29. 1. 2008   #4
-
0
-

To Labe : framesety jednoznačně ne, můžeš použít css nebo php include

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
pawlik0
Grafoman
29. 1. 2008   #5
-
0
-

mi zdají výhodnější protože se při změně rubriky nahrává jenom část, zabírá to méně místa a rychleji se dá upravit.


Jak psal Paja2, jestli umíš základy PHP, už jsi určitě slyšel o funkci include. http://tvorba-webu.cz/php/menu.php

Obecně framy nedoporučuju..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
Gabo0
Newbie
31. 1. 2008   #6
-
0
-

Ani ja neodporúčam používať framesety, i keď v mojich začiatkoch som ich aj ja používal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.17.–
toka0
Stálý člen
1. 2. 2008   #7
-
0
-

To teda ani nahodou :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.149.–
Tomáš Kavalek
Tocimanko0
Grafoman
1. 2. 2008   #8
-
0
-

Framesety?? LOOL, nie sme predsa v dobe kamennej :D
PHP Include to rieši.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
greppi0
Stálý člen
2. 2. 2008   #9
-
0
-

no ja som tiez toho nazoru ze framesety su uz velmi stare a ich vyhody nemaju dnes uz ziadnu cenu ....
ale zato maju dost nevyhod:
- nemeni sa URL adresa
- vyhladavace s nimi maju velke problemy
- su strasne schematicke, a veci ktore spravis v CSS by si nikdy nespravil s frames
- a este je ich kopu, len teraz konkretne neviem :) ...

ale to zase nechcem povedat ze framesety su k nicomu, len ze k drvivej vacsine framesety nebudes vobec potrebovat ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.87.–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Html ano nebo ne — založil Spectator

Problem s frameset — založil Steve0,

Frameset problemy — založil Serath

Problém s Frameset — založil Usoun

Funkce count, ano či ne ? — založil Michal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý