Zlobí pozicování ve firefoxu (v IE se to zobrazuje správně) – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zlobí pozicování ve firefoxu (v IE se to zobrazuje správně) – CSS – Fórum – Programujte.comZlobí pozicování ve firefoxu (v IE se to zobrazuje správně) – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Lighter0
Návštěvník
31. 12. 2007   #1
-
0
-

Ahoj, nemužu najít chybu v mém CSS kodu, v IE se to zobrazuje presne jak já ale ve firefoxu to dělá nějaký nesmysl, už si nevím rady tak to dávám sem.

HTML kod:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/2000/REC-xhtml1-20000126/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="Konfigurace.css" />
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Lighter's personal website</title>
</head>
<body>
<div class="pozice">
<div class="celek">
<div class="header">
</div>
<div class="unheader">
</div>
<div class="textplace">
</div>
<div class="end">
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>


CSS KOD:
body {color: rgb(255,255,255);}


.pozice {
background-color: rgb(255,255,255);
width: 100%;
height: 100%;
}

.celek {
background-color: rgb(0,0,255);
margin-left: 15%;
margin-right: 15%;
margin-top: 1%;
height: 100%;
}

.header {
vertical-align: top;
background-color: rgb(51,102,102);
width: 690px;
height: 200px;
margin: 0;
}

.unheader {
vertical-align: top;
background-color: rgb(0,0,0);
width: 690px;
height: 40px;
margin: 0;
}

.textplace {
background-color: rgb(204,255,204);
width: 690px;
height: 70%;
margin: 0;
vertical-align: top;
}


.end {
vertical-align: bottom;
background-color: rgb(0,0,0);
width: 690px;
height: 40px;
margin: 0;
}


Stačí když se nato kouknete v IE kde se Vám to zobrazí správně a pak ve ff a uvidíte, že ve ff to je opravdu jinak. Nezobrazí se mi div s 'textplace' správne.

Diky za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.95.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
31. 12. 2007   #2
-
0
-



.textplace {
background-color: rgb(204,255,204);
width: 690px;
height: 70%;
margin: 0;
vertical-align: top;
}

height: 70%; nahraď pixelovou hodnotou, nebo tam lož přímo text a fungule to, pokud jde o tohle :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Lighter0
Návštěvník
3. 1. 2008   #3
-
0
-

Funguje diky za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.95.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Template zlobi — založil koudis

If nevim proc me zlobi — založil Hlavinka

DataGridView opět zlobí — založil Miromancer

Visual Studio zlobí... — založil Laik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý