Porovnani dvou stringu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Porovnani dvou stringu – Java – Fórum – Programujte.comPorovnani dvou stringu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
insider0
Věrný člen
3. 1. 2008   #1
-
0
-

zdravim,

asi se vam otazka bude zdat divna, ale existuje rychlejsi porovnani dvou retezcu, nez string1.equals(string2) ? vynechejte moznost string1 == string2, tohle nefunguje spolehlive...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Reklama
Reklama
byF0
Návštěvník
8. 1. 2008   #2
-
0
-

To insider : Mám za to, že ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.97.–
Nightsorrow0
Newbie
9. 1. 2008   #3
-
0
-

A ako inak by si chcel porovnávať Stringy, ak nie podľa abecedy? Však si pozri zdroják tejto metódy Stringu. Ak to je pre Teba problém, nadefinuj si napríklad metódu, ktorá ich bude porovnávať podľa prvého písmena a budeš to mať rýchlejšie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.198.–
insider0
Věrný člen
31. 1. 2008   #4
-
0
-

to vypustte, trochu sem pohledal a nasel, ze nic rychlejsiho asi neni a po nekolika hodinach sem cely peogram naprosto predelal a po stringu ani stopy ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
JanKodera0
Newbie
31. 1. 2008   #5
-
0
-

Porovnani dvou stringu jinak nez equals fakt nejde. To == neporovnava stringy ale ukazatele na ne (String je objekt v Jave). Proto se to obcas chova divne. Tedy ono se to chova spravne, pouziti je spatne. Takze na stringy pouze equals, pripadne napsat vlastni metody, ktere je porovnaji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.245.–
Nightsorrow0
Newbie
3. 2. 2008   #6
-
0
-

Presne tak. Vlastnú metódu, ale rýchlejšiu metódu na porovnanie podľa abecedy ako equals() nevymyslíš. Pretože presne to equals robí najjednoduchším spôsobom.

PS: pán Kadera, zapisujete si v ďalšom semestri aj Seminár z Javy? :) (Alebo nie ste ten, ktorého myslím?)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.16.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Porovnání dvou tabulek — založil WeeHool

Porovnání dvou datumů — založil TomasUL

Porovnani dvou poli — založil lol

Porovnání dvou řetězců — založil jouda

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý