Cafte,
dostal som ponuku spravit online obchod, a neviem co by bolo asi najrozumnejsie:
1.) naprogramovat ho sam od zakladov
2.) pouzit nejaky open source a prisposobit si ho k obrazu svojmu
prvy pripad:
minusy:
- bude mi to dlhsie trvat
- budu tam nejake mozno nevychytane muchy
- aby bol online obchod na ostro nahodeny, nemoze tam ist len nejaka beta verzia, cize potrebujem cas na otestovanie
plusy:
+ bude to site presne na mieru
+ vacsia spokojnost zakaznika (ale to asi vypliva z prvej vyhody)
druhy pripad:
minusy:
- bude to mozno vyzerat ako keby som ten online obchod uz niekde videl (bude to nejaky znamy open source online obchod)
plusy:
+ viacej funkcii
+ odskusane, otestovane, funkcny zaklad
+ vacsia chyb je uz zaplatana, mozem sa venovat inym veciam (zlepsovanie administracie a pod.)
Co na to hovorite vy ? Ako taketo veci riesite ? Co by bolo asi najlepsie z pohladu navstevnika online shopu a zaroven aj mojho klienta ?
dik moc
Fórum › Standardy W3C, validita a doctype
Ako na tvorbu online obchodu?
podle me je nejlepsi si napsat vlastni funkcni jadro a pro jednotlive zakazniky - na zaklade jejich pozadavku jej prizpusobit...pokud uz mas nejaky termin je IMHO lepsi pouzit a upravit jiz existujici open source e-shop.....
aky e-shop by si mi odporucil ? Ja mam vyhliadnuty osCommerce ...
To greppi : tak s timto ti moc nepomuzu nemam zadne zkusenosti s pouzivanim os e-shopu ale co jsem tak cetl OSCOMMERCE neni spatna volba az na nejake problemy se SEO.
Zalezi na tom, jake ma klient pozadavky. Jestli chce "proste eshop jako maj' vsichni vostatni", tak pouzij hotove reeni. Jjestli ma nejake special pozadavky, tak ti asi nic jineho nez udelat svuj vlastmi nezbyde.
To hrach :
v com je ZenCart lepsi od oscommerce ? Nainstaloval som si to a pripada mi to skoro take iste. Obchod, jeho layout, funkcie, este aj rozmiesnenie komponentov je take iste, admin menu tiez presne tak isto ako v oscommerce ...
To greppi : rekl jsem ze je lepsi? nerekl. :) pouze jsem doplnit vycet.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
2D grafik pro tvorbu her — založil SB001
Plugin na tvorbu tricka — založil Row
Jaký program na tvorbu dps — založil akero
Nabízím tvorbu webovýh stránek — založil Hitman
Nabízím tvorbu WWW stránek — založil Tomáš Šimáček