Zahrajete si občas nějakou klasiku? Já jsem teď do toho neuvěřitelně zapálen.. Osvěžuji staré vzpomínky... Lemmings, Prehistorik, Keen, DMaster, Sierrácké adventury atd...
Fórum › Hry
Abandonware
jo jazze jsem taky hrál. lemmings jsem taky zkoušel ale nejdéle jsem zůstal u UGH. fakt super hra u které dokážu sedět i dneska.
http://www.dosgamesarchive.com/download/game/87
Hm, nedávno jsem si po hrozně dlouhé době stáhl The Elder Scrolls: Arena - stařičká předchůdkyně Morrowindu a Oblivionu (a taky Daggerfallu a Redguardu, pro puntičkáře :-)) a znova jsem se ponořil do toho 14 let starýho světa... skvost :-)
Ja som hral (snad) vsetky civilizacie co vysli..kazdu co bola len zmienka som nasiel... a najviac ajtak bavi a aj bavila je civilization 2 Gold. Uzasna hra, tak jednoducha a tak uzasna...
Na modernych hrach je uzasna grafika..ale uz to nieje to co byvalo, co byvali stare hry, ktore mali caro a pribeh.. Zahrate novu hru, a hned vypnete(napr ja). Jedine co nevypinam je Counter strike (to neni abadonware) Open transport tycoon (ten je free), a ten civilization.
este Simfarm a theme hospital
To Fero_Zezina : tycoon hrál brácha chvíli i já ale nikdy mi to moc nešlo ale good hra. která ndešní hra ji překoná? žádnou neznám.
Jasný dnešní hry dohraješ za 4 hodiny a nemá to ani pořádnej příběh. dnešní hry proto nehraju kromě adventur jiank jsou to jenom horší kopie těch klasik.
To midin : jj ugh je moje nejmilejší hra :-D jak o tom píšu jdu si asi zahrát
Jiank jsem hrál ještě doom a wolfeistein 3D. dříve ještě na 486 jsem ji dohrál celou. fakt good střílečka asi proto že byla první a ty nový mě už nebavěj :-(
Transport Tycoon Deluxe, opravdová libůstka :-) Jinak, jak tak brouzdám po abandonware webech, tak zjišťuji, že jsem v mládí skoro nic podstatného nepřehlédl, což mě těší :-) Jinak hodiny IVT plně zasvěcuji Dangerous Dave 2, jediná hra, u které se opravdu hezky bojím (i při jasném světle učebny) :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze