Chodíte někdo na brigádu, i přes školní rok ? Nebo si aspoň nějak přivyděláváte ?
Fórum › Offtopic
Brigáda
Já osobně ne, chodím přes letní prázdniny a přes rok žiji s vydělanejch peněz :-)
To midin : You lucky one, moje přítelkyně mi dala před třemi týdny košem, tudíž mám teď času, že bych si s ním mohl..., ale na brigádu stejně chodit nebudu, ono je zase teď pololetí a tak bych' mohl zase decánko zabrat tady.
Brigádu nemám, ale čas od času si něco přivydělám (jak jinak než programováním).
Ja chodim brigadovat do jedneho skladu, alebo na rozvoz tovaru..vacsinou kazdy weekend (Sobota , Nedela), potom cez sviatky (ako vianocne, letne) a vzdy ked sa naskytne (riaditelske.. abo daco take). Za den teda od 10:00 - 18:00 si zarobim 700Sk a za dva dni to je 1400Sk. Mam na si za nasetrene peniazky kupit auto, zvaracku atd.:D
Vasek napsal:
Já měl nedávno(3. prosince) 15 let, takže možnost brigády je pro mě poměrně nová, ale přes školní rok bych to nestíhal, a tak plánuju velkou brigádu o prázdninách ... :)
to já oslavím patnáctiny přesně za měsíc:D
a zajímalo by mě jak vy co to děláte na střední zvládáte?jako časově...my končíme ve škole většinou v půl pátý, řekněme tak půlhodiny až hodinu než se někam přepravim...to bych se tam dostal tak v 5,a to bych byl ještě rád...takhle "pozdě" vůbec něco existuje?:)
To adam128 : Znám se s majitelem společnosti Devmasters s.r.o.
To adam128 : Ze začátku tomu tak nebylo. Ozval jsem se na žádost o spolupráci a pak už to nějak pokračovalo.
no přes školní rok to nestíhám. Ve škole se končí ve 3 než se doplazím domů tak je tak kolem 4 a pak jdu trénovat na 2 hodiny footbag freestyle a pak se učit. Musím dohnat zakladku kterou jsem hoodně flákal a pak ještě učivo co jsme brali na začátku roku na střední, protože jsem se začal učit až teď nedávno :smile1: . A ještě bych se měl začít učit angličtinu protože tu vůbec neumím :smile10: . No a po učení se jde na tvorbu webu a webdesign,grafiku a na python. A nějak kolem jedne hodiny se jde spát :smile19: Takže na brigádu není čas a přes prázdniny? To se ještě neví... :smile18: :
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze