Stránky vytvořené pouze s pomocí html – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stránky vytvořené pouze s pomocí html – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comStránky vytvořené pouze s pomocí html – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Banky0
Duch
10. 1. 2008   #1
-
0
-

Zdravím. Doučil jsem se základy html a chtěl bych vytvořit web pouze s pomocí html tagů. Neznáte nějaké starší weby vytvořené pouze pomocí html abych se inspiroval?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.156.–
Smokie0
Expert
10. 1. 2008   #2
-
0
-

Inspirovat sa mozes hociakym webom. Zdrojovy kod kazdej stranky na internete je z 95% vytvoreny pomocou HTML :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
tom*p0
Stálý člen
10. 1. 2008   #3
-
0
-

Smokie napsal:
Inspirovat sa mozes hociakym webom. Zdrojovy kod kazdej stranky na internete je z 95% vytvoreny pomocou HTML :)



Jen se to HTML generuje skrze PHP skripty, že?

Banky: I bez využití CSS? To leda nějaký tabulkový design s framy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
Banky0
Duch
10. 1. 2008   #4
-
0
-

I bez využití CSS? To leda nějaký tabulkový design s framy...



Ano bez využití CSS. Víš o nějakém webu? Všude tam, kam se podívám jsou weby dělané s pomocí CSS a to se budu učit, až pořádně zvládnu html.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.156.–
Santas0
Věrný člen
10. 1. 2008   #5
-
0
-

ano, alebo pomocou inych jazykov pre web...



<?php
echo "<p>ja som odstavec</p>";
?>


je to iste ako
<p>ja som odstavec</p>

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Jinx0
Newbie
10. 1. 2008   #6
-
0
-

Ja nechapu v cem je konkretne problem :-) Je to stejne jako design s css, mas sloupce a radky ale definovane pomoci tabulky v html.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
greppi0
Stálý člen
10. 1. 2008   #7
-
0
-

myslim ze jakpsatweb.cz je cely v html ... ale ucit sa takymto stylom HTML mi pride zbytocne, lebo HTML je strasne lahke oproti ostatnym jazykom, a najlepsie ho dostanes do krvi ze budes robit web sam, aj ked len s HTML ziaden dobry web nespravis ...
to je moj nazor ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.81.–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Banky0
Duch
10. 1. 2008   #8
-
0
-

Jinx napsal:
Ja nechapu v cem je konkretne problem :-) Je to stejne jako design s css, mas sloupce a radky ale definovane pomoci tabulky v html.



jo tak mi pošli nějaký odkaz na web, který je dělaný pomocí tabulek prosím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.156.–
Bunny-sh0
Duch
22. 3. 2008   #9
-
0
-

To Banky : Http://bunny.ic.cz a http://www.ufo-galerie.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.92.–
http://bunny.ic.cz http://www.ufo-galerie.cz
Alice0070
Duch
23. 3. 2008   #10
-
0
-

:smile7: Ano já bych to také ráda věděla až bueš mít něco tak se ozvi prosím!Měj se!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Života si važ,,,protože máš jen jeden
Filip Had
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
31. 3. 2008   #11
-
0
-

jo kdyby něco můžes se kouknout ají na mý stránky ja sem taky začátečník html a na webu nemám nic jiného než html :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.45.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
31. 3. 2008   #12
-
0
-

A proto jsi sem nepostnul odkaz? Aha:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
31. 3. 2008   #13
-
0
-

V dnešní době je hloupost se učit HTML a CSS odděleně. Tabulky se už dávno zavrhly a "standard" je formátování pomocí CSS. Kód je přehlednější, kratší, čistší... A navíc CSS není nijak složité, alespoň ne základní věci...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
mik20
Stálý člen
1. 4. 2008   #14
-
0
-

Můžeš zkusit studentský weby (co např. dělaj studentni ze středních škol) - ty většinou nic jinýho ani neuměj, ale ta kvalita stojí za to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.250.135.–
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
Filip Had
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
19. 5. 2008   #15
-
0
-

http://www.fifika.borec.cz to je můj web a je tvořenej jenom html ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.45.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
19. 5. 2008   #16
-
0
-

To Filip Had : Krásnej... Už jen to ypsilon ve slově vítejte, to se jen tak nevidí... Originál každým coulem :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.243.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
19. 5. 2008   #17
-
0
-

To Kobi : Jo souhlasím :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
w3q0
Věrný člen
19. 5. 2008   #18
-
0
-

To Filip Had : Je mi z toho zle.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
19. 5. 2008   #19
-
0
-

To Filip Had : starej web každým coulem

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Tocimanko0
Grafoman
19. 5. 2008   #20
-
0
-

To Filip Had : A tá blueboard kniha návštev? :D To nebude čisté HTML ;)

Inak je to otrasný web, ale každý raz začať musí :D

Nemyslím, že sa oplatí drtiť sa html bez css... Tabuľky sa už nepoužívajú, je to prežitok... A frames - už vôbec nie...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.85.–
Colpik0
Super člen
19. 5. 2008   #21
-
0
-

To Filip Had: Já už to nechápu... to je nějaká vzpoura proti CSS? Myslíte si, že jste drsní, když ho nepoužíváte? Myslete trochu na čistotu kódu (které nedosáhnete jinak, než že veškerý design a formátování budete dělat pomocí CSS)!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.176.–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý