QT – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

QT – C / C++ – Fórum – Programujte.comQT – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Gadael0
Návštěvník
11. 1. 2008   #1
-
0
-

Zdravim,
mozna se nekomu tenhle dotaz bude zdat prastenej, ale ja jsem v GUI neznalek.

Jen se chci zeptat, co vsechno mam udelat proto, abych si mohl napsat nejakou slozitejsi aplikaci v jednoduchém GUI (pouze jedno hlavni okno rozdelene na dve poloviny - jedna pro vstup uzivatele, a jedna jako tabule pro vystupy). Stahl jsem si open source QT nainstaloval, debugoval knihovny, ale co dal? Pracuju ve Woknousech v VCStudio2005, nevim, jestli se da normalne program napsany za pomoci knihovny prelozit v tom studiu, a jak? Kdyz naincluduju na zacatku programu potrebny QT knihovny, tak mi to zakrici, ze je to nemuze najit.

Diky moc za odpovedi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
Reklama
Reklama
Gadael0
Návštěvník
11. 1. 2008   #2
-
0
-

tak uz jsem udelal trochu pokrok - predpokladam, ze napsany program musim prelozit v te QTckove konzoli, to jsem taky udelal ale kdyz chci spustit vytvoreny .exe, tak to krici, ze nelze najit mingwm10.dll. Pritom minGW nainstalovany mam...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 7. 2008   #3
-
0
-

To Gadael : Tak do adresare, kde mas ten exe, nakopiruj mingwm10.dll, QtCore4.dll a QtGUI4.dll a pujde to...nebo ten programek proste spust z te Qt konzole...tam sou nastavene cesty,takze se to spusti bez problemu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.187.–
pajk0
Duch
22. 7. 2008   #4
-
0
-

Ten anonym jsem já:). Teď začínám s Qt...procházím ofic tutoriály, tak kdyby nás začalo víc, byl bych jedině rád, ať se mám s kým kdyžtak radit.

Dal jsem si za úkol napsat za prázdniny nějakého jednoduššího správce souborů, něco jeko lightweight Total Commnader:). Vybral jsem si Qt, tak doufám, že se nějak dokopu k fungujícímu výsledku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.187.–
gogulux0
Newbie
22. 7. 2008   #5
-
0
-

To pajk :
S QT jsem chtel zacit u pythonu, ale kdyby se naslo par peknych navodu jak na to v C++, mozna bych se pomali pridal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.163.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 130 hostů

Podobná vlákna

Qtcpsocket read write vytvari nove vlakno? — založil rodinne.baleni.ryze

Eclipse CDT a QT4 ve WIN XP — založil eclipse

Qtcpsocket read write vytváři nová vlákna? — založil rodinne.baleni.ryze

IDE pro Qt4 — založil NOclipus

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý