Tabulka – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tabulka – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comTabulka – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
10. 6. 2006   #1
-
0
-

mám tabulku



<table style="width: 100%; height: 50%; margin-left: auto;"
border="1" cellpadding="2" cellspacing="2">
<tbody>
<tr>
<td><span style="font-weight: bold;">Tohle
pot?ebuju nahoru</span></td>
</tr>
</tbody>
</table>

která vypadá takle: http://blujacker.wz.cz/s.html
ale já potřebuji aby vypadalo takto:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
10. 6. 2006   #2
-
0
-

tady to je v plné kráse :toto:

<html>
<head>
<title></title>
<style>
#tabulka
{
width: 100%;
height: 50%;
margin-left: auto;
border: 1px solid #000000;
border-collapse: collapse;
}
</style>
</head>
<body>

<table id="tabulka" border="1" cellpadding="2" cellspacing="2">
<tbody>
<tr>
<td valign="top"><span style="font-weight: bold;">Tohle
pot?ebuju nahoru</span></td>
</tr>
</tbody>
</table>

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
10. 6. 2006   #3
-
0
-

díky :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
olgo0
Věrný člen
28. 6. 2006   #4
-
0
-

nič v zlom ale načo sú tam tie štýli ked to aj tak vybavíte atribútom valign?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
28. 6. 2006   #5
-
0
-

Definice v CSS je podstatne lepsi z hlediska standardu (kde je snaha nacpat do css uplne vsecko)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Draconis
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
3. 10. 2007   #6
-
0
-

Ahoj, našla by se tady dobrá duše, která by byla schopná a ochotná poradit mi s problémem, který je nejspíš naprosto triviální, ale já si s tím absolutně nevím rady?
Věc se má tak, že se snažím jeden velký rozřezaný obrázek umístit do tabulky, aby vypadal jako celistvý, ale pokaždé mi od sebe řádky odskočí, takže jsou mezi nimi díry. Nevím, jestli je to špatnou syntaxí tabulky nebo skrvnami na slunci, ale už mě to přivádí k šílenství.
Tabulka vypadá takhle, respektive první dva řádky:

<table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" cols="12" widht="1035">

<tr>
<td>
<a href="index.php">
<img src="Obrazky/vyrobky_tabulka/tabulka-upravena_01.jpg" border="0" width="126" height="51" />
</a>
</td>

<td colspan="11">
<img src="Obrazky/vyrobky_tabulka/tabulka-upravena_02.jpg" border="0" widht="909" height="51" />
</td>
</tr>

<tr>
<td colspan="12">
<img src="Obrazky/vyrobky_tabulka/tabulka-upravena_03.jpg" border="0" widht="1035" height="15" />
</td>
</tr>
</table>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
insider0
Věrný člen
3. 10. 2007   #7
-
0
-

no myslim, ze to dela jen v IE a ta "chyba" je:

<td>

<a href="index.php">
<img src="Obrazky/vyrobky_tabulka/tabulka-upravena_01.jpg" border="0" width="126" height="51" />
</a>
</td>

tedy ty nove radky, IE si je vylozi, jako mezeru a proste tam hodi mezeru, takze to prepis na bohuzel neprehlednejsi tvar:
<td><a href="index.php"><img src="Obrazky/vyrobky_tabulka/tabulka-upravena_01.jpg" border="0" width="126" height="51" /></a></td>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Draconis
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
3. 10. 2007   #8
-
0
-

Díky moc. :) V Exploreru to začalo vážně sekat dobrotu. Bohužel, firefox to dělá taky a to přepsání tomu nepomohlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Tabulka — založil Karel

Tabulka — založil schokodidek

Tabulka — založil Bluefirec

Tabulka — založil Karel

Tabulka — založil schokodidek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý