Cpp do exe ve visual c++ 2008 express edition – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Cpp do exe ve visual c++ 2008 express edition – C / C++ – Fórum – Programujte.comCpp do exe ve visual c++ 2008 express edition – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

RybaRak-WM0
Newbie
11. 1. 2008   #1
-
0
-

tohle jsem opravdu nečekal že budu řešit.. když spustím vs, dám ctrl+n, vyberu c++ file, open, dám F7, a když jdu do adresáře s projektama, tak tam je plno divných souborů a jenom jedno exe, které se hned zavře, když ho otevřu. přecházím z dev-c++..
tohle sem tam napsal:

#include <iostream>


using namespace std;
int main()
{
cout << "jaj";
cin.get();
cin.get();
return 0;
}

všechno se v pohodě zkompiluje, tak nechápu proč se to zavře, a to tam mám dokonce navíc jedno cin.get()?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.34.–
Jsem RybaRak-WM, to WM znamená "vládce všech moří"
Zelenáč0
Posthunter
11. 1. 2008   #2
-
0
-

Ja rikam, ze jsou IDE na hovno... Pul doby, kterou bys mohl stravit programovanim, stravis bloudenim po nekonecnych nabidkach s hromadou nicnerikajicich zkratek, cudliku a policek. A jeste ti pak tvrdej, jak je efektivni v necem takovem pracovat!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
RybaRak-WM0
Newbie
11. 1. 2008   #3
-
0
-

a v čem mám teda kompilovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.34.–
Jsem RybaRak-WM, to WM znamená "vládce všech moří"
11. 1. 2008   #4
-
0
-

Pri vytvareni projektu si zaskrtni Clean solution nebo Clean project nebo jak to tam je

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
RybaRak-WM0
Newbie
11. 1. 2008   #5
-
0
-

už to jde..sem tam prohodil debug a release

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.34.–
Jsem RybaRak-WM, to WM znamená "vládce všech moří"
RybaRak-WM0
Newbie
11. 1. 2008   #6
-
0
-

no ale nejde mi to bez #include "stdafx.h"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.34.–
Jsem RybaRak-WM, to WM znamená "vládce všech moří"
Fero_Zezina0
Newbie
11. 1. 2008   #7
-
0
-

taka otazka, nepouziva nahodou visual c++ 2008 express edition .net framework? t.j. nespusti sa to inde , kde nieje .net popripade Mono?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.222.–
Bol som ,uz niesom, ale este budem!
11. 1. 2008   #8
-
0
-

.Net to bude vyuzivat jen pokud mu reknes ze ho ma pouzivat, neni to na nej nijak fixovane

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
12. 1. 2008   #9
-
0
-

RibaRak: " no ale nejde mi to bez #include "stdafx.h" "*
Jde, jak máš Solution explorer (jsou tam ty soubory projektu)
Tak pravym na prokekt > properties.
Objevý se ti dialog.
Na levé straně je ve stromě:
Configuration Explorer> C/C++> Precompiled Headers.
Na pravo první řádek se ptá jestli to chceš používat. Tak tam můžeš vybrat Not using Precompiled Headers. A tamty soubory pak už můžeš smazat.

Ovšem, s tímto se kopiluje celý projekt mnohokrát ryhleji, když pak máš třeba 30ti souborovej projek co využívá 2 širokorozsáhlé knihovny, tak bych to tam rači měl a psal do toho ty importy (#include...).
A tak si to můžeš v řádku podtim na větší projekty jenom přejmenovávat, jak ti to líp zní.

K první otázce, píšeš málo informací, skus to nějak sám. Pak kdyžtak napiš, taky jsem přešel z Dev-C++ na VC++, vim je tam njednou hodně nástojů, ale věř že až se je časem naučíš využívt, tak by jsi v Dev-C++ už nepsal, je to podobný jako začít řídit Trabanta.

Zjisti zda to exe je vubec ten program, a jestli tam máš soubory daný správně. A co ti píše Output. Pak ještě můžeš, skusit ten program otevřít v příkazovym ádku, pak by se neměla konzole zavřít po doběhnutí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.70.–
Muj starý nick Tomik512
RybaRak-WM0
Newbie
12. 1. 2008   #10
-
0
-

To Tomas_Dejmek : diky, už to funguje normálně(a nebo aspon tak jak sem zvyklý). 30souborové projekty, to mi zatím doufám nehrozí..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.34.–
Jsem RybaRak-WM, to WM znamená "vládce všech moří"
RybaRak-WM0
Newbie
12. 1. 2008   #11
-
0
-

jo, a ještě, když udělám file >> new >> file... tak to tam nikde není Build

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.34.–
Jsem RybaRak-WM, to WM znamená "vládce všech moří"
yaqwsx+9
Posthunter
13. 1. 2008   #12
-
0
-

To RybaRak-WM : Vzdy musis delat projekt......

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.88.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
13. 1. 2008   #13
-
0
-

Ve VC++, je několik množství různých projektů, patří tam i dll knihovny a tak když založíš nezaložíš projekt VC++ neví na co to má překládat. Ty máš asi tu verzi Express, ale pak jsou týmový, na všechny jazyky a od každého jazyka zase několik různých projektů (i weby se v tom dělaj).
Tak proto je třeba založit projekt jak řiká yaqwsx, aby VC++ vědělo jak to má překládat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.83.–
Muj starý nick Tomik512
yaqwsx+9
Posthunter
13. 1. 2008   #14
-
0
-

To RybaRak-WM : Upresnim;ty asi budes chtit win32 console aplication a nezapomen zaskrtnout empy project....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.88.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
RybaRak-WM0
Newbie
13. 1. 2008   #15
-
0
-

nojo, ale já dávám file >> new >> Visual C++ >> C++ File (.cpp). tak to je jasné že chci c++ a ne web

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.34.–
Jsem RybaRak-WM, to WM znamená "vládce všech moří"
yaqwsx+9
Posthunter
13. 1. 2008   #16
-
0
-

To RybaRak-WM : No ani neni :smile1: Protoze to je zdrojovy kod a v nem neni nic o kompilaci :smile3: Smir se s tim, musis jit do New >> project ....
Pamatuj si:U veci od microsoftu musis delat, to co ony chteji, ne to co chces ty :smile6: -to jsem zase napsal peknou blbost.......

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.75.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
RybaRak-WM0
Newbie
13. 1. 2008   #17
-
0
-

To yaqwsx : no když to je zdrojový kód c++. tak je tak trochu pravděpodobné že ho budu chtít zkompilovat. ale to nemá cenu řešit. prostě to nejde, microsoft rozhodl, budu se s tím muset smířit. tak já teda budu dělat projekty které mi udělají složku s blbýma souborama .vcproj .ncb .sln i když sou mi na nic a chci jenom jedno normální exe. co se dá dělat. ale zase u dev-c++ mi nešly .h soubory které sem dal do include složky. teda ve vs to doufam pujde...to je jedno, budu se snažit zkamarádit s visual studiem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.34.–
Jsem RybaRak-WM, to WM znamená "vládce všech moří"
mephi0
Expert
13. 1. 2008   #18
-
0
-

Zelenáč napsal:
Ja rikam, ze jsou IDE na hovno... Pul doby, kterou bys mohl stravit programovanim, stravis bloudenim po nekonecnych nabidkach s hromadou nicnerikajicich zkratek, cudliku a policek. A jeste ti pak tvrdej, jak je efektivni v necem takovem pracovat!


blbost

K tomu vytvaraniu, možno konečne niekomu pomože:
http://mephi.qsh.sk/articles/MSVS05pro/msvs05_helloworld.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zelenáč0
Posthunter
13. 1. 2008   #19
-
0
-

To RybaRak-WM : To je to, o cem jsem mluvil na zacatku... Jsem rad svym panem a rad vim, co delam.
To mephi : Obdivuju lidi, co svuj vytribeny nazor dokazi vtesnat do jednoho jedineho nicnerikajiciho slova ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý