Čafte,
čítal som po fórach, ohľadom pomeru strán LCD monitorov, ... väčšinou som sa dočítal, že wide screen je prirodzenejší, hodí sa pre prácu a filmy (a že sa oplatí kúpiť len ked ma monitor viac ako 22") ...
Aké máte vy skúsenosti s widescreen LCD ?
Fórum › Hardware
Pomer stran LCD monitorov - ktory je najvhodnejsi ? (4:3 vs 16:10)
no pokud bych si kupovaů 22 pacový lcd monitor tak širokoúhlý. kámoš si koupil 22 palcovej a v poměru 4ku3 a ten obraz je divnej. je to taková velká kostka a všechno je tam takvý roztáhlý naahoru. možná je to jenom můj problém, protože s emi to nelíbí ale já bych šel do širokouhlýho.
jj, mne kamarat tiež hovoril, že keď mám monitor cez 22", tak sa viac oplatí widescreen ...
a tiež som počul, že je to ovela prehladnejší (prirodzenejší) ako 4:3 ...
No teraz rozmýšlam nad kúpou nejakeho widescreen, len čo sú LCD okolo 8 - 14 tisíc korún, majú každý nejaku takú väčšiu vadu (horšiu odozvu, zle podsvietenie, alebo niečo podobné) ...
Škoda, že tie lepšie sú až okolo 15 - 22 tisíc (myslím v SK)
ja nehovorím, že LCD za 6 tisíc sú k ničomu :), ale pozeral som testy na viacerých serveroch a tam to merajú podrobnejšie (pctuning.cz, svethardware.cz, ...) ... Tam je vážne vidieť, že LCD za 6 a za 12 sa diametrálne líšia (čo je vzhľadom k cene primerané) ...
mám ASUS VW191s ... 19"" wide a jsem spokojenej.. za ty prachy to stačí
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Poměr stran — založil Salieri
Jak zachovat poměr stran/velikosti v designu ve WINFORM? — založil michaelbeats7
Rozbočovací poměr — založil Ťoví
Číslovanie strán — založil steelbull
Který typ C je najvhodnejší na 3D hru? — založil JKlena
Moderátoři diskuze