Nastavenie lokalnej sieti – Sítě – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nastavenie lokalnej sieti – Sítě – Fórum – Programujte.comNastavenie lokalnej sieti – Sítě – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
giro0
Duch
13. 1. 2008   #1
-
0
-

Zdravým mám takéto problémy :
1, nastavil som si svoju lokálnu sieť v win XP pro , na na 1 PC to fičí a druhe mi vypisuje že nemám dostatočne oprávnenia , prekútral som všetky oprávnenia pozrel som aj do NASTAVENIA ZABESPEČENIA-PRIRADENIE UŽÍVATEĽSKÝCH PRÁV no vyzeralo to v poriadku že mám oprávnenie, pri vytvarani som mal povoleneho GUESTa.

2, ako sa prosím pri radi user keď som si vytvoril účet čisto pre sieť aby som nepoužíval GUEST

ĎAKUJEM

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.105.–
Reklama
Reklama
giro0
Duch
17. 1. 2008   #2
-
0
-

fakt velmi dobre foru :-( vrele odporucam

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.105.–
tmi0
Věrný člen
17. 1. 2008   #3
-
0
-

To giro : take si myslim).
guesta zrusis nekde pres "Panely nastroju->Uzivatelske ucty"(myslim ze nekde tam, zkontroluj si to u nekoho kdo windows pouziva). ale nevim co to ma co delat se siti. mohl by ses prosim vyyjadrit trochu exaktneji, tedy co znamena ze sit "fici" a "nefici"? - totiz funkcnost site neni binarni velicina. z tveho popisu bych odhadl ze problem je spis na prvnim pc, ktere nepovoluje pristup zvenku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
dadajax0
Newbie
17. 1. 2008   #4
-
0
-

skus vypnout firewall...bude to na 95% tím

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.227.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
17. 1. 2008   #5
-
0
-

Zkus si projet tohle a podívej se... kliknui pravým na Tento počítač -> vyber Spravovat -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé a tam se podívej jaký má kdo práva... víc asi neporadím, tohle jediný si pamatuju ze sítí co jsem bral před 2 rokama ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
giro0
Duch
17. 1. 2008   #6
-
0
-

dakujem za rady tak k prvemu prispevku mam dva pocitace na jednom je nainstalovany win pro a linux druhy len win pro pod linuxom som to rozbehal SAMBA, no mrkvosoft mi stale p....... prekutral som cele xp opravnenie cez gpedit.msc vsetko sa tvari ze by to malo fungovat no nefunguje jedna sa o domacu siet sherovanie ne UPnP, vypisuje mi to ze nemam dostatocne opravnenia a mam sa spojit s adminom siete, samozrejme ze som si nakonfiguroval firewall a tez som ho skusal vypnut no nepomohlo kde moze byt chyba ĎAKUJEM

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.105.–
retriwr0
Stálý člen
17. 1. 2008   #7
-
0
-

nevim, kde může být chyba, tohle mi obvykle dělá právě firewall, ale můžu poradit, že na win xp jde tento problém obejít (pokud to nespravila nějaká aktualizace) - přístup z vnějšku brání pouze do výchozí složky (třeba \\PC), ale nijak mu nevadí, když se do panelu adresy zadá jméno nějaké sdílené složky na tom počítači (\\PC\slozka) - potom se tam můžeš celkem bez problémů pohybovat, ale ani tak se nedostaneš do \\PC takže si musíš pomatovat/napsat všechny adresy sdílených složek
jestli to nepomůže, tak nevím, ale mě toto na win xp vždycky fungovalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.228.–
You gotta do what you gotta do
giro0
Duch
17. 1. 2008   #8
-
0
-

To retriwr : dakujem funguje to ale ako to urobit aby to fungovalo normalne

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.105.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
17. 1. 2008   #9
-
0
-

já jsem měl problém se sítí kvůli Nod 32 security.. prostě ten firewall s antivirem Nod 32... mi bránil používat internet z klientského pc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
giro0
Duch
17. 1. 2008   #10
-
0
-

To JMM : ja mam internet oddeleny od domacej siete

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.105.–
murded
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 1. 2008   #11
-
0
-

mal som ten isty problem na nasej lan ja som mohol kopirovat no ostatni sa nemohli dostat na moj komp. tiez som vyskusal vsetko mozne ale nic nepomohlo. nakoniec som skusil uplnu hlupost a to cez menu priecinka nastroje-moznosti priecinka-zobrazenie-pouzil som jednoduche zdielanie suborov a zrazu to islo nasledne som zmenil spat tym ze som odznacil jednoduche zdielanie a uz to facha. samozrejme musis pri zdielanom priecinku nastavit povolenia v roletke zdielanie aj zabezpecenie

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.234.–
satyres0
Newbie
30. 4. 2008   #12
-
0
-

To murded : V tom případě neumíš nastavit share a uzivatelská práva :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.109.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Nastavenie Qt — založil Anonymní uživatel

Nastavenie VC++ — založil Trebor

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý