Poslanie emialu v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Poslanie emialu v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comPoslanie emialu v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Erasto
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 1. 2008   #1
-
0
-

Dobry den, potreboval by som co najjednoduchsie poslat email s prilohou v C. Nie v C++, ale v C.
Nie cez ShellExecute, ale najlepsie by bolo keby to uz mal niekto napisane cez Socket, ako nejaku funkciu, kde by som iba zadal napr PosliMail (komu, odkoho, co,priloha....).
Robim v devc++, ziadne visual, preto by som ocenil, aby tam nebolo zbytocne vela includnutych veci, ktore v devc nie su.
Pls pomozte....

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.220.–
Reklama
Reklama
Erasto
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 1. 2008   #2
-
0
-

no a este som zabudol, bolo by dobre keby to malo autentifikaciu smtp. Ps: hladal som na nete uz pol dna, ale nic poriadne neviem vygooglit.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.220.–
zacatecnik0
Super člen
13. 1. 2008   #3
-
0
-

jj tohle sem vzdycky se snazail v C taky rozchodit a ze sem v nem delal dlouho...ale kazdej zdrojak co jsem nasel nesel...vim ze hodne dotazu na to bylo taky na forum.builder.cz a porad tam postovali jedny a ty same stranky...tak zkuste pohledat tam.....

kdybyste netrval na C, tak v C# je to na 8-10 radek kodu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.84.–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
c_coder0
Newbie
18. 2. 2008   #4
-
0
-

Jesli to nepotrebujes primo pres IMAPI tak by to slo pres SOCKET.
Pripoj se k SMTP serveru a normalne posilej mu data pres funkc. send()
A jestli neumis pracovat s socketma tak se najdi nejaky manual k tomu a nebo jdi na msdn.microsoft.com a precti si to tam neco o sockets.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.70.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý