TextBox – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

TextBox – .NET – Fórum – Programujte.comTextBox – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
alois
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
13. 1. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, potreboval bych jednoduchou pomoc...
Vytvorim si pole text boxu asi takhle:

private void Form3_Load(object sender, EventArgs e)
{

int i, j;
for (i = 0; i < radku; i++)
{
for (j = 0; j < sloupcu; j++)
{
TextBox ob = new TextBox();
ob.Name = Convert.ToString(id);
id++;
ob.Parent = this;
ob.Height = 20;
ob.Width = 20;
ob.Top = i * 20 + 10;
ob.Left = j * 20 + 10;
ob.Text = ob.Name;
}
}
}

a v dalsi casti kodu (treba pri kliku na button) potrebuju nahrat do pole hodnoty vsech tech textboxu ktery sem vytvoril...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
Reklama
Reklama
w3q0
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
alois
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
14. 1. 2008   #3
-
0
-

Ja se ale ptal na neco jinyho, dejme tomu ze i = 5 a j = 5,
program vytvori 25 textboxu ale ja nevim jak z nich pri nejaky udalosti (treba klik na button) dostat hodnotu protoze nevim jak se menujou...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
paashi0
Super člen
14. 1. 2008   #4
-
0
-

V tomhle případě mi připadá jednodušší používat datagridview

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.216.–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
14. 1. 2008   #5
-
0
-

To alois : jmena znas :) viz radek ob.Name = Convert.ToString(id);

Lze projet Forms.Controls a pokud je control TextBox tak si jeho obsah nekam ulozit ale to vezme vsechny Textboxy na formulari.. Nebo si je uz pri vytvareni dej do nejakeho globalniho pole a pak pouzivej to.. I kdyz nejakej ten grid by byl vazne lepsi..

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
alois
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
14. 1. 2008   #6
-
0
-

To Daniel.Pospisil : muzes napsat konkretni priklad? :-)
Treba s tim Forms.Controls

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
14. 1. 2008   #7
-
0
-

To alois : nevim napr.



foreach (Control ctl in this.Controls) {
if (ctl is TextBox) seznamTextu.Add(ctl.Text);
}


a na co to potrebujes ze se branis tomu gridu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
alois
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
14. 1. 2008   #8
-
0
-

To Daniel.Pospisil :
Netusim co je grid.. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
alois
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
14. 1. 2008   #9
-
0
-

Nicmene
foreach (Control ctl in this.Controls) {

if (ctl is TextBox) seznamTextu.Add(ctl.Text);

}


je naprosto postacujici :-) diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
Elited0
Newbie
20. 1. 2008   #10
-
0
-

To paashi : asi tak :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.144.–
Do you speak C#?
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

TextBox — založil hejnallukas

TextBox :) — založil RePRO

TextBox — založil curro70

Multiline Textbox — založil MassMend

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý