Přičítání, odčítání dnů pomocí js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přičítání, odčítání dnů pomocí js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPřičítání, odčítání dnů pomocí js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
14. 1. 2008   #1
-
0
-

Mohl by mi někdo poradit, jak bych mohl vytvořit příčítání a odčítání dnů pomocí js...mám takovou představu že bych měl dvě šipky, jedna by den přičetla a ta druhá odčítala. Níže uvedený kod mi nechce fungovat, nevíte proč ?

$datum2="<script type=\"text/javascript\">

var d=new Date();
var den=0;
d.setDate(d.getDate() - den);
document.write(d.getDate() + \".\" + (d.getMonth() +1) + \".\" +
d.getFullYear());

</script>";
<a href="#posundatum" onclick="den-1">---</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
Reklama
Reklama
toka0
Stálý člen
16. 1. 2008   #2
-
0
-

Nejak mi pripada, ze tvuj kod snad ani nevzesel z tvoji hlavy, nebot se jedna o slepenici kdoviceho :smile1: Vzdyt to nema ani patu, ani palec a uz vubec ne hlavu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
16. 1. 2008   #3
-
0
-

To toka : tak se ukaž ty

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
tommz90
Stálý člen
16. 1. 2008   #4
-
0
-

Třeba takhle.
Funkci minusden() už jednoduše doprogramuješ.



<html>
<head>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">

var vychozi = new Date();

function init(){

vystup.innerHTML=vychozi.toString();

}

function plusden(){

vychozi.setTime(vychozi.getTime()+ 1000*60*60*24);
vystup.innerHTML=vychozi.toString();

}

</script>
</head>
<body onload="init()">
<span onclick="plusden()">plusden</span><br>
<span onclick="minusden()">minusden</span><br>
<span id="vystup"></span>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.209.19.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
16. 1. 2008   #5
-
0
-

To tommz9 : Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Přičítání měsíců — založil cheeester

Přičítání session — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý