Zobrazenie hodnoty – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zobrazenie hodnoty – .NET – Fórum – Programujte.comZobrazenie hodnoty – .NET – Fórum – Programujte.com

 

ujo
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
14. 1. 2008   #1
-
0
-

Vo Form1 mam web. prehliadač a pod nim textove pole kde sa zadava url, potom tam mam nejake tlacitko na ktore ked kliknete sa otvorý Form2 s týmto kodom:

try

{
IPHostEntry iphost = Dns.Resolve(textBox1.Text);
foreach (IPAddress ip in iphost.AddressList)
{
long ipaddress = ip.Address;
listBox1.Items.Add(ipaddress);
listBox1.Items.Add(" " + iphost.ToString());
}
textBox2.Text = iphost.HostName;
}
catch(Exception ex)
{
MessageBox.Show("error: " + ex.Message, "Došlo k výnimke");


vo Form2 ma byt v textBoxe1 ta ista hodnota(url) ako v textBoxe1 vo Form1, vo form2 v listboxe1 ma byt prelozene DNS, najprv dlha adresa a potom klasicka lenze namiesto klasickej mi ukaze 'System.Net.IpHostEntry'
dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.88.–
mephi0
Expert
14. 1. 2008   #2
-
0
-

neviem :)
ale iphost.ToString() ti ak som dobre pochopil, nevracia to co chceš. Podľa mňa ti tu niečo chyba. To čo ti vracia je akoby názov typu premennej. S tym sa stretávam, keď nie je jasne čo vrátiť. Vizera to ako pole adries, tak ktorú treba vrátiť ? Buď tam treba nejaky index, alebo sa poobzerať po inom spôsobe zistenia klasickej adresy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
DeaLer+2
Hero
14. 1. 2008   #3
-
0
-

To ujo : Díval jsem se na tu diskuzi na builder a doufám, že v tom nechceš pokračovat tady ;)

1. hledej na builderu, sám jsem se na to kdysi ptal
2. problém je v iphost.ToString(), zkus třeba iphost.HostName

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
ujo
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
14. 1. 2008   #4
-
0
-

ved ja som aj hladal na builderovi aj som nasiel, bol tam presne taky isty thread ibaze z form2 to malo ist do Form1... no to je jedno ale ked som si dosadil kody vzdy sa prekladaču nieco nepacilo..

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.88.–
ujo
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
14. 1. 2008   #5
-
0
-

To DeaLer : ide o to ze ja tam nechcem mat v tom listboxe pod tou dlhou ip hostname stranky ale ip stranky, teda napr. 82.15.245.38 , keby si mi helfol s tym zobrazovanim hodnot nenahneval by som sa .. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.88.–
paashi0
Super člen
15. 1. 2008   #6
-
0
-

Možná se netrefím, ale většina tříd má v sobě zahrnutou metodu ToString(), která většinou vrací úplný název třídy a ne řetězec nejpoužívanější datové položky. Když už bych v třídě nenašel položku, která odpovídá požadovanému typu, zkusil bych použít metodu z třídy Convert - Convert.ToString(x). Jenže zase bych musel přistoupit k datové položce třídy, protože konverze instance třídy by vedla pravděpodobně opět k jejímu názvu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.216.–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Zobrazenie v IE — založil radypala

Zobrazenie 3D konvice. — založil w3q

While zobrazenie raz — založil Anonym

Zobrazenie čísla — založil utrillo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý