Jen tak mě napadla taková zajímavá otázka...Podle čeho si pamatujete uživatele na různých fórech?
Fórum › Offtopic
Paměť....
vetsinou podle zpusobu vyjadrovani... ale kdyz si nekdo da zajimaveho avatara (treba svoji uzasnou tvar s inteligentnim vyrazem) tak to na me urcitou roli hraje. nicku si vetsinou nevisimam (To yaqwsx> myslim ze sis mel dat nejakej jinej, treba qwedsa, aby nebyl tolik zavislej na rozlozeni klavesnice (ackoli o dost horsi to je u hesla) ) - tedy az na vyjimky typu MEGAKILLER_SUPERMASTER, NejvetsiProgramatorVsechDob, JsemNadrzenaPrsataKockaNejvic, PosluchacMetalu034, DavidBackham0xffffff atd., ty me misty irituji...
avataři... Hlavně podle avatarů (proto žádnej nemám;))
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To tmi : nj, ale yaqwsx mě napadlo asi v 10 letech, když jsem se registroval na siemensmanii(doufám že to není reklama)A jelikož jsem si na to nějak zvykl, zapamatoval a tak jsem si to nechal...A navíc to skoro nikde není registrovaný...
A kvůli pamatování tváří používám simpsonovský avatar, kterých je hodně, to aby si mě málokdo pamatoval.... :smile3:
Podle kombinace avataru a nicku. nejvic me irituji lidi, kteri maji Avatar a/nebo nick zoufale neoriginalni :)
To yaqwsx : ja mam zas problem ze nicku pouzivam nekolik, ktere jsou ovsem nejakou variaci z relativne male mnoziny znaku, a tezko pak vzpominat jestli jsem na tomhle foru tmi nebo tim... a jako avatar jsem si dal svoje ucho, protoze mych usi je na internetu malo, tak aby si co nejvic lidi pamatovalo moje ucho.
Já si pamatuji podle nicků, samozřejmě avatar je taky důležitý pro orientaci, podpis taky sleduju a způsob vyjadřování taky a ukradené mi to není, ale odpovím mu :)
Jinak plánuju nějaký originální podpis a avatar, ale nevim kdy a jak ... :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Cas a pamet — založil dalaman
Sdilena pamet — založil markez
ATMEGA16 paměť — založil frontm4n
Lidská paměť — založil Zelenáč
Moderátoři diskuze