Zdar, totalne mi spadly Windows, že nejde najet ani do dos. Mám jenom live cd linuxu. Potřeboval bych zdefragmentovat disk. Nevíte, jestli to nějak jde? díky moc ;)
Fórum › Offtopic
Defragmentace disku bez win
copak nemas instalacky windows???
Co třeba záchrannou disketu?
Nevím, jak chceš na tu deframentaci dojít, ale zkusil bych spíš CHKDSK.
na live linux nebude chkdsk...
Al napsal:
zdar, totalne mi spadli windows, ze nejde najet ani do dos. Mam jenom live cd linuxu. Potreboval bych zdefragmentovat disk. nevite, jestli to nejak de? diky moc ;)
Preboha, na co ti je defragmentovat disk, ked sa ti pokazil Windows ??? Nemyslel si ty nahodou naformatovat ?
Ci co ? Myslis, ze ked das defragmentovat disk, tak Windows sa opravi ? ?:error:
No disk sa da naformatovat uvolnenim jednej srubky (tak sa stratia vsetky udaje), raz nam to vysvetloval?veduci kruzku. Ale ktoru nemam ani najmensie potuchy.
A mimochodom nemat instalacku Win - ty ho asi nemas legalny, co ? ?:P?
Jarda napsal:
J, já bych taky potřeboval zformátovat disk, nainstaloval jsem linux a ten přepsal diskovej oddíl a strašně mi to vadí a nevím jak celej disk naformátovat
Musis sformatovat tak ako disk, tak aj samotnu MBR particiu. Zo spustacej diskety MS Windows 95 alebo 98 prejdes do dosu, a napises fdisk /mbr. A je to :D. Uz len klasicky sformatovat disk a mas to.?
nevim, ceho chces presne docilit... naformatovat ten oddil s linuxem? nebo naformatovat oba oddily? ci snad smazat ty stary oddily a vytvorit jeden velkej???
Partition magic a nen? co ?e?it..., v?era jsem byl napaden virem kter? p??mo ?ere winy, tak jsem si form?tnul disk a p?einstaloval winy, ale n?jak mi to zm?nilo znaky disk? a p?i?adilo jednomu disku co jsem mu cht?l zm?nit p?smeno ?e je syst?mov?,,, v partition magicu nebyl probl?m ?:D?a dnes jsem happy
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Defragmentace znaku(písmen) — založil Mamut008
Zobrazení duplicit bez seskupení ( bez GROUP BY) — založil pidgin
Sit Win XP a Win 2k — založil Matej Zabsky
Rozdělení disku — založil petr
OS na přenosném disku — založil yaqwsx