C# - SharpDevelop Složené závorky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# - SharpDevelop  Složené závorky – .NET – Fórum – Programujte.comC# - SharpDevelop Složené závorky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomix0
Stálý člen
15. 1. 2008   #1
-
0
-

C# - SharpDevelop Složené závorky

Klávesnice QWERTY programátorská, ale kvůli složeným závorkám musím přepínat rozložení klávesnice.
Jak to provozujete vy?
Alt 123 a 125 - trochu dlouhý ale budiž, není lepší možnost?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.233.–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
15. 1. 2008   #2
-
0
-

To Tomix : Já používám Alt Gr + B/N

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tomix0
Stálý člen
15. 1. 2008   #3
-
0
-

To jsem zkusil, ale přepíná mi to okna IDE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.233.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
15. 1. 2008   #4
-
0
-

DeaLer napsal:
To Tomix : Já používám Alt Gr + B/N


používám to samé, ve VS bez problémů:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
w3q0
Věrný člen
15. 1. 2008   #5
-
0
-

DeaLer napsal:
To Tomix : Já používám Alt Gr + B/N

Nevidím problém, ja mám aj SharpDevelop aj VS a beží mi to v pohode.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
zacatecnik0
Super člen
16. 1. 2008   #6
-
0
-

Chrasty: otazka znela na SharpDevelop

Tomix: musite mi nejakou starsi verzi SharpDevelopu, protoze jak pise w3q vse funguje tak jak ma, alespon od verze 2.2.1 kterou mam ja. Dokonce jsem zkousel i napdobit nejdrive vyber menu a az potom klavesovou zkratku Alt gr + B/N a poradil si s tim chytre, tedy napsal zavorky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.84.–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
16. 1. 2008   #7
-
0
-

To zacatecnik : Já vím, jenom jsem oznamoval situaci u Visual Studia a "proč by to teda v SharpDevelop nemělo jít", končím s OT

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Tomix0
Stálý člen
17. 1. 2008   #8
-
0
-

Tak AltGR (pravý Alt) + B/N nědělá vůbec nic, dolní řada píše až "<>/",
Levý Ctrl + Levý Alt + X,C,V - přepíná panely kolem editoru, Z,B,N,M - nic.

Používám nastavení Česká Qwerty, nahoře jsem to napsal blbě, ale Alt B/N mi nechodí
ani po přepnutí na Českou Progrmátorskou ani Anglickou (co nejde odebrat v panelu jazyků).

SD v. 2.21 build 2648

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.233.–
DeaLer+2
Hero
18. 1. 2008   #9
-
0
-

To Tomix : Jaj, sorry. Přehlídl jsem, že používáš QWERTY, tam se to dělá jinak.

[seznam]Česká QWERTZ: Alt Gr + B/N[/seznam]
[seznam]Česká QWERTY: Alt Gr + Shift + [/][/seznam]
[seznam]Anglická, Česká programátorská: Shift + [/]
[/seznam]

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tocimanko0
Grafoman
18. 1. 2008   #10
-
0
-

Prvý krát, čo sa pavúk pomýlil, čo? ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
DeaLer+2
Hero
18. 1. 2008   #11
-
0
-

To Tocimanko : Nikoliv.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tocimanko0
Grafoman
18. 1. 2008   #12
-
0
-

Jaj, sorry. Přehlídl jsem, že používáš QWERTY, tam se to dělá jinak.


Vážne? :D Nepozornosť, priateľu, nepozornosť!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Tomix0
Stálý člen
19. 1. 2008   #13
-
0
-

To DeaLer : Ježíši, jak jednoduché, zkoušel jsem všelijaký kombinace a tahle mi nějak unikla.
{Díky}.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.233.–
mephi0
Expert
19. 1. 2008   #14
-
0
-

Tocimanko napsal:

Jaj, sorry. Přehlídl jsem, že používáš QWERTY, tam se to dělá jinak.


Vážne? :D Nepozornosť, priateľu, nepozornosť!!!


česi a slovaci si občas nerozumeju. Tym najskor myslel, že to nie je jedina vec kedy sa pomylil. Teda ak som zase porozumel ja.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Tocimanko0
Grafoman
19. 1. 2008   #15
-
0
-

:D To je jedno...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 68 hostů

Podobná vlákna

Ostré závorky — založil kolotoc

úloha závorky - pomoc — založil Veve

Psaní závorky v Eclipse — založil hza

SharpDevelop a XNA — založil davidus

Nacitanie .dll v SharpDevelop — založil Johnnny

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý