Výstup z media přehrávačů – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výstup z media přehrávačů – Delphi – Fórum – Programujte.comVýstup z media přehrávačů – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lodhart0
Newbie
16. 1. 2008   #1
-
0
-

Potřeboval bych do svého programu nějak dostat informace o aktuální skladbě, která hraje ve WindowsMediaPlaxeru, nebo jiného přehrávače - Winamp, Sonique, ... Nemusely by to být přímo konkrétní infor. (autor, album,. ..) jen název souboru, který se přehrává.

Prosím má s něčím podobnýmn někdo zkušenosti ? díky Lodhart

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.192.–
Reklama
Reklama
LiborBes
~ Anonymní uživatel
47 příspěvků
28. 1. 2008   #2
-
0
-

Hm,

to nie je zlozite, ale nie je to take jednoduhe. Si predstav, ze naprogramujes prehravac ty a niekto na inom fore povie, ze chce citat z tvojej aplikacie pesnicku... Ide o to, ze moznosti je niekolko, no musi ich podporovat program.

1. Treba sa popozerat, ci neexistuje API k danej aplikacii pre medziprocesovu komunikaciu - musel by to podporovat prehravac a ty by si komunikoval pomocou nejakeho protokolu.

2. Mozno sa da zaregistrovat aplikacia ako COM, potom by stacilo naimportoval TLB (Typovu kniznicu) a pracujes s aplikaciou, akoby bola objektom v Delphi. (zalezi na aplikacii, ci je COMova) - takto sa da naimportovat napr. Windows Media Player (ODPORUCAM)

3. Komunikacia cez LAN - niektore aplikacie maju rozhranie zverejnene ako TCP server (zvyknu to byt Linuxove prehravace) - znova si treba nastudoval protokol pristupu od vyrobcu.

4. "Hacknutie" spustenej aplikacie - kazda aplikacia sa da ovladat z inej, to si vsak vyzaduje pevne nervy pri skumani "ciernej skrinky"

Zhrnute:
Treba googlit konkretnu informaciu na webe, lebo neexistuje univerzalna odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.55.244.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Py media, prehravanie — založil stanke

Media player 11 — založil Matej Zabsky

C# media player — založil Václav

LightScribe - média — založil yaqwsx

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý