Myvalue – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Myvalue – .NET – Fórum – Programujte.comMyvalue – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
toroto0
Duch
16. 1. 2008   #1
-
0
-

V lekci 2 píšou:object x = new object();
x.myValue = 10;
object y = x;
y.myValue = 20; // nakonec se x.myValue a y.myValue rovnají 20
já nevim co dosadit za to myvalue

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.231.–
Reklama
Reklama
16. 1. 2008   #2
-
0
-

:) rekl bych ze je to jen pro predstavu jak to funguje, ale kdyz uz chces kod ktery jde zkompilovat tak treba

class MyClass {

private int _MyValue = 0;

public int MyValue {
get { return this._MyValue; }
set { this._MyValue = value; }
}
}
MyClass x = new MyClass();

x.MyValue = 10;
MyClass y = x;
y.MyValue = 20; // x.myValue a y.myValue rovnají 20

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
mephi0
Expert
17. 1. 2008   #3
-
0
-

len trošku upravim, dufam že na tom nemaš copyright :)

class hociakeMenoPreTriedu{

private int nejakeMenoPremennejFaktHociake = 0;

public int lubovolneMenoVlastnosti{
get { return this.nejakeMenoPremennejFaktHociake; }
set { this.nejakeMenoPremennejFaktHociake = value; }
}
}


hociakeMenoPreTriedu x = new hociakeMenoPreTriedu();

x.lubovolneMenoVlastnosti= 10;
hociakeMenoPreTriedu y = x;
y.lubovolneMenoVlastnosti= 20;

ak som sa nikde nepomylil tak toto by malo byt správne

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
17. 1. 2008   #4
-
0
-

To mephi : :smile3: no je to dost samopopisne, to je fakt. Jen nevim jestli ten kdo nepobral verzi z toho clanku pobere tuhle pac ty dlouhe nazvy na prvni pohled matou(teda alespon me)..

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
17. 1. 2008   #5
-
0
-

jo a tez ti to upravim :-) ve druhe casti kodu na radku 1 ti chybi mezera :))

Editoval DeaLer: Už ne ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý