Tvorba dynamických ikoniek – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tvorba dynamických ikoniek – C / C++ – Fórum – Programujte.comTvorba dynamických ikoniek – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
NRX
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
18. 1. 2008   #1
-
0
-

Zaujímalo by ma, či má niekto skúsenosti s tvorbou ikoniek za behu programu s podporou aspoň 256 farieb.
Typické použitie napr. ako monitoring niečoho a jej zobrazovanie v SystemTray.

Používanie statických je mi jasné ale toto dynamické ee.
Existujú nejaké API, ale pravdupovediac som z nich mimo a nepodarilo sa mi nájsť na to žiaden príklad.

THX

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.71.–
Reklama
Reklama
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
18. 1. 2008   #2
-
0
-

To NRX :

Nějak jsem nepochopil, co vlastne chceš. To si chceš za běhu programu kreslit sám ikony a pak je zobrazovat?? Nebo je jen průběžne menit??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Tomas_Dejmek
~ Anonymní uživatel
52 příspěvků
19. 1. 2008   #3
-
0
-

RNX: Taky vůbec nechápu, myslíš jako animovaný ikony? To se dělá myslim přez soubory s příponou ani.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.106.–
NRX
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 1. 2008   #4
-
0
-

OK.
Predstavte si, že robíte soft na monitoring teploty a chcete aby sa vám zobrazovala teplota v stupňoch dole v lište (teraz je nepodstatné, že takýchto softov je veľa, ide o príklad).
Nie je reálne, aby ste mali niekde v resoursoch uchovaných napr. 90 ikon pre rozsah teplôt 10-100 stupňov.
Omnoho efektívnejšie je ich vytvárať, kresliť (napr. ako LCD číslice) za behu a v lište ich vždy len prekresliť.

Mno, jasné? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.71.–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
21. 1. 2008   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
NRX
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
22. 1. 2008   #6
-
0
-

Dik, skusím z toho niečo vymajstrovať ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.71.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Tvorba 3D her — založil spartan13

Tvorba her — založil bohetik

Tvorba keygeneratoru — založil Michalek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý