nazdar v?ichni, potřeboval bych po dlouh? dob? poradit, m?m n?sleduj?c? pot??e s tiskem. ono to vlastn? toti? nejsou probl?my s tiskem. kdy? n?co vytisknu jeden den a pak vypnu pc, tak na druh? den kdy? tam d?m pr?zdn? pap?r tak mi to vytiskne to, co jsem tiskl den p?edchoz? :error:
u? m? to docela ser... s?gra si toti? tiskla do ?koly n?co o 25-ti str?nk?ch :(. nevím co s t?m, help me
jo a je?t? bych cht?l dodat, ?e m?m tisk?rnu Hawlett Packard LaserJet 6L a winy XP SP2
Fórum › Offtopic
Problémy s tiskem
Nebude nějaký problém s tiskovou frontou? Její špatné nastavení?
BTW: Doporučoval bych sestru přeinstalovat nebo nahrát nový firmware, aby si netiskl 25stránkové elaboráty. :pche: :P :))
Asi bych hledal v Přidat nebo odebrat sestru, ale každopádně to má něco s frontou, prohledej veškerý nastavení tisku, bo už nevím kde se ta fronta nachází, pak dej vymazat frontu a máš :rejza:
hej oldo co bych dal za možnost přidat odebrat sestru, hlavně to odebírání :D je to hrůza
Sunmay napsal:
Hej oldo co bych dal za možnost přidat odebrat sestru, hlavně to odebírání :D Je to hrůza
Já bohužel sestru nemám, mám bráchu a taky to není nic dobrého :bumbum:
No ja sestru mam a odebrat by som to dal a musel by som aj formatnut ona je ako najhorsi zavireny trojan akeho poznam :bumbum:
ale s tou tlaciarnou to bude urcite ten front ak nie preinstaluj ovladace k tlaciarni a nic sa uz nemoze stat:))
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Problémy s Qt — založil studet
2 problemy — založil k
Problemy — založil Bengo
Problemy se zobrazenim JS — založil Kuba-$
Adfox problémy — založil Vítězslav Titl