ACCESS 2003 a kód VBA pro vyvolání funkce – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ACCESS 2003 a kód VBA pro vyvolání funkce – Visual Basic – Fórum – Programujte.comACCESS 2003 a kód VBA pro vyvolání funkce – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
18. 1. 2008   #1
-
0
-

Zdravím znalce.
Potřeboval bych napsat kód pro zkomfortnění:mám vytvořenou knihu jízd vozidla a do řádku podformuláře(umístěného na formuláři) zapisuji(mimo jiné) i "Km před jízdou" a "Km po jízdě",
a teď představa volané funkce:když otevřu příslušný form s podform,tak když vstoupím s kurzorem do pole "KM před jízdou"(samozřejmě jen v novém záznamu-nesmí platit pro již uložené záznamy),aby se do tohoto pole naplnila nejvyšší hodnota převzatá z "KM po jízdě"(poslední záznam).
Díky za inspiraci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.177.122.–
Reklama
Reklama
maty0
Návštěvník
22. 1. 2008   #2
-
0
-

po vložení něco ve smyslu

if isnull(forms.(myform).form(mysubform).controls(mycontrol) then
ls_sql="select top 1 km from mytable order by id_tabulky DESC"
Set rst = New ADODB.Recordset
rst.CursorLocation = adUseClient
rst.Open ls_sql, CurrentProject.Connection, adOpenKeyset, adLockOptimistic
If rst.RecordCount > 0 Then
ldec_km = rst.field.item("KM")
forms.(myform).form(mysubform).controls(mycontrol)=ldec_km
end if
rts.close
end if

případné chyby odlaď , nezkoušeno

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.57.–
1 nebo 0 toť otázka
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
22. 1. 2008   #3
-
0
-

maty díky,
budu se tím prokousávat po částech-jen s češtinou na to asi nestačím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.177.122.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý