Design editor – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Design editor – .NET – Fórum – Programujte.comDesign editor – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Elited0
Newbie
19. 1. 2008   #1
-
0
-

Prosím potreboval by som radu. Kde sa dá nastaviť aby som v design editore webu mohol pohybovat objektami
ľubovolne a nie iba po riadkoch.

Neviem či to pochoíte ale lepšie som to vysvetliť nevedel :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.144.–
Do you speak C#?
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
19. 1. 2008   #2
-
0
-

Layout -> position -> absolute

toto ? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Elited0
Newbie
19. 1. 2008   #3
-
0
-

Mno ja som snad blby :smile16: ale kde je ten Layout :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.144.–
Do you speak C#?
Elited0
Newbie
19. 1. 2008   #4
-
0
-

ja mam VS 2008 express edition...neni to tam nejak inak uz som prehladal vsetko ale nic som nenasiel a v helpe o tom nieco je ale neni tam napisane ,ze kde sa to nastavuje apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.144.–
Do you speak C#?
mephi0
Expert
20. 1. 2008   #5
-
0
-

ja to mam v 2005. Otvor si nejaku stránku v designeri, (wisiwig) alebo ako to bolo :D a hore v menu sa ti zobrazi. Teda aspoň dufam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Elited0
Newbie
20. 1. 2008   #6
-
0
-

nemam to tam....ked sa prepnem do designu tak sa tam sice objavi hore nove "Table" ale tam to neni :smile11:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.144.–
Do you speak C#?
Elited0
Newbie
20. 1. 2008   #7
-
0
-




<asp:Button id="cmd" style="position: absolute; left: 100px; top:100px;" runat="server"/>



da sa to aj takto len je to zdlhavejsie

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.144.–
Do you speak C#?
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

Design CMS — založil Zelenáč

Centrovaný design v IE — založil josi.ow

Program na web design — založil lukas.balaz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý