Wxpython a thread – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Wxpython a thread – Python – Fórum – Programujte.comWxpython a thread – Python – Fórum – Programujte.com

 

ondrav0
Duch
19. 1. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, potřebuju z threadu přidávat do hlavního okna aplikace různé prvky (StaticText, Button, ...), jenže ve chvíli, kdy se ten thread ukončí, tak se všechno vymaže a zbudou tam jen prázdná místa. Nevíte někdo, jak to udělat, aby tam zůstali i po ukončení threadu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.127.–
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
19. 1. 2008   #2
-
0
-

To ondrav : Hoď sem zdroják.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
19. 1. 2008   #3
-
0
-

pravděpodobně je musíš ukládat do "globálních" proměnných, aby při zániku vlákna nezaniklly s ním ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.40.–
geon. volume doprava.
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
19. 1. 2008   #4
-
0
-

zvláštní, ono to fakt zmizí...



# -*- coding: utf-8 -*-
import wx
import thread
class Okno:
def __init__(self, parent):
self.okno=wx.MDIChildFrame(parent,title=u"Zkouška",id=-1)
self.okno.Maximize()
thread.start_new_thread(self.funkce,())
def funkce(self):
self.promena=wx.StaticText(self.okno, label=u" Zkouška ")
if __name__ == "__main__":
okno = wx.App(0)
parent=wx.MDIParentFrame(None,size=wx.Size(500,500))
Okno(parent)
parent.Show()
okno.MainLoop()

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
tmi0
Věrný člen
19. 1. 2008   #5
-
0
-

pokud se nemylim tak takto to funguje ve vsech programovacich jazycich: zivotnost prvku odpovida mistu jeho deklarace, pokud neni explicitne specifikovana. resenim jsou tedy globalni staticke promenne, popr. dynamicka alokace pameti...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
ondrav0
Duch
20. 1. 2008   #6
-
0
-

S tou globální proměnou mě to napadlo, ale stejně to zmizí, takže bych vám byl vděčenej, kdybyste mi někdo ukázal příklad, kde to funguje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.127.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Zarovnání ve wxPython — založil Neuge

Sachovnica a wxpython — založil qqqqq

Wxpython class refactoring — založil Roman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý