Databáze Access – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databáze Access – Visual Basic – Fórum – Programujte.comDatabáze Access – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
LukeK
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 1. 2008   #1
-
0
-


Zdravím. Hledám někoho, kdo dobře ovládá Access. Mám rozdělanou tabulku pro zadávání dat zaměstnanců. Jedná se o takový výkaz jejich práce.

Například:

1) přidávání nových zaměstnanců + jejich editace, každý zaměstnanec je v určité skupině (A-F)
2) přidávání výkazů za každý měsíc (asi pro 6 hodnot) + možnost editace
3) zobrazování statistik za zadané datum
4) zobrazování výkazu na konkrétního zaměstnance pro určité datum (např. měsíc 1.-6.)
5) zobrazování výkazu na dle skupiny
6) zobrazování výkazu jen za datum, pro všechny zaměstnance a skupiny

Tuto db potřebuji upravit a dodělat. Chci dodělat možnost, kdy zaměstnanec např. v 8. měsíci odejde pryč.. toto datum se zadá na jeho kartě, jeho data chci zachovat, ale nechci, aby se již dále zobrazoval v tabulce, kde vyplňuji výkaz pro další měsíce (např. v 9.)

Dále potřebuji dodělat možnost, aby se na každém výkazu (buď pro 1 měsíc nebo pro více měsíců) na konci zobrazilo, který zaměstnanec nebyl v daném období "aktivní", tedy neodvedl žádnou práci.

To je asi tak hlavní, co potřebuji. Možná, že se po dalším odzkoušení na něco přijde. Vše je děláno tedy v accessu.

Více informací samozřejmě poskytnu. Kontakt může být icq: 67412145 nebo na tomto fóru. Finanční odměna je samozřejmostí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.184.–
Reklama
Reklama
maty0
Návštěvník
22. 1. 2008   #2
-
0
-

nejlepší je mít další tabulky, tabulku pohybů
tzn typ pohybu´další tabulka čísleník - mateřská, vojenská služba etc + u každého pohybu příznak aktivní ano/ne
datum nástupu a ukončení PP bych dal přímo do kmenové tabulky zaměstnanců společně s typem nástupu a výstupu -použít stejný číselník
V případě že datum ukončení je null znamená to že pracovník je v poměru tzn je zobrazen, ještě ale musíte projet pohyby , tzn jestli je aktivní či nikoliv
neaktivní zaměstnance s pohybem bych pak zobrazil v samostatném podformuláři

tohle je dost těžké házet na fórum, evidentně hledáte vůbec nějakou logiku a metodu jak danou agendu zpracovat ,což je samozřejmě podmíněno současným stavem vaší databáze

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.57.–
1 nebo 0 toť otázka
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

C# a Access databáze — založil johny

Access databáze — založil Markaos

Access databáze — založil Dephisto

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý