Visual Studio 2005 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Visual Studio 2005 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.comVisual Studio 2005 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
14. 6. 2006   #1
-
0
-

Asi před měsícem jsem naistaloval Visual C++ NET 2005 Express Edition, chvíli jsem ho používal ale po měsíci vypršela zkušební lhůta a já jej nestihl zaregistrovat, přestalo tudíž fungovat a já jej odinstaloval. To by ani tak nevadilo. Teď jsem si koupil knížku k Visual C# naistaloval jsem Visual C# Express Edition a po instalaci se zobrazilo něco v tom smyslu, že zkušební lhůta vypšela. Myslel jsem, že zkušební lhůta platí pro každý produkt zvlášť a ne pro všechny dohromady. Lze nějak tento problém řešit (nepomohlo ani dodatečné zaregistrování z instalačního programu)???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
some_one0
Návštěvník
14. 6. 2006   #2
-
0
-

Hmm, no, ono pro každý produkt - zde pujde nejspíš o Express edici komplet, takže asi tak.

Vyřešit to půjde třeba reinstalací Windows, nebo se pokusit najít registry kam si to tu instalaci zapsalo a vyhladit to do mrt? :-)

Nebo zkusit někde hledat kde zadat ten klíč. kdoví. no, kompletní odinstalování všecho express nepomůže?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
14. 6. 2006   #3
-
0
-

No kdyz je nekomu mesic malo casu na registraci, co se na to da rict. Vypada to na nejaky zaznamy v registru, asi.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Udržuji s v pernamentním stavu naprostého zmatení.
Jakub0
Super člen
14. 6. 2006   #4
-
0
-

Zagoogloval jsem a jako jediný relevantní odkaz mi přijde http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=294933&SiteID=1. Takže asi nejjednodušší bude obnovit systém a zadat nějaký registrační klíč.

Btw já jsem si VSEE zaregistroval někdy během vánočních svátků a doteď to až na nápovědu SDKáček celkem fachá.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
2. 8. 2006   #5
-
0
-

Ne, odinstalování všech express produktů nepomohlo...:(.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Duch
2. 8. 2006   #6
-
0
-

Zkusil bych to vy?istit z registr?, ale potřeboval bych zjistit kam v?ude se to zapsalo a jestli na disku nez?stali n?jak? soubory i po odinstalov?n?...?:O?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
3. 8. 2006   #7
-
0
-

To su problemy s express :cigo:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
4. 8. 2006   #8
-
0
-

Tak sem to zkusil nějak sám "zpravit"...zkusil jsem posunout systémové hodiny o 3měsíce zpět...výsledek...MSVC#EE se bez problému spustilo čekalo mě ale další nemilé překvapení, v menu Help jsem zmáčkl Active Product a program na mě vybalil že byl produkt již aktivován...:bumbum:,nevím teda kde je chyba (proč to nejede když podle programu je to zaregistrované...), vrátil jsem systémové hodiny zpět a jak jsem čekal produkt již spustit možné není...je to asi fakt zapsané někde v registrech....pls pls pomůže někdo...
Zkusil jsem naistalovat i jinou Express edici konkrétně Visual Basic a výsledek je úplně stejný.

P.S zkoumal jsem soubory které byly naistalované s Visual Basicem a podařilo se mi objevit knihovnu která obsahuje hlášky že produkt vypršel jde o knihovnu msenvui.dll. Knihovna je čitelná pouze v zobrazení Unicode.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
4. 8. 2006   #9
-
0
-

Zone napsal:

Tak sem to zkusil n?jak s?m "zpravit"...zkusil jsem posunout syst?mov? hodiny o 3m?s?ce zp?t...v?sledek...MSVC#EE se bez probl?mu spustilo ?ekalo m? ale dal?? nemil? p?ekvapen?, v menu Help jsem zm??kl Active Product a program na m? vybalil ?e byl produkt ji? aktivov?n...?:bumbum:?,nev?m teda kde je chyba (pro? to nejede kdy? podle programu je to zaregistrovan?...), vr?til jsem syst?mov? hodiny zp?t a jak jsem ?ekal produkt ji? spustit mo?n? nen?...je to asi fakt zapsan? n?kde v registrech....pls pls pom??e n?kdo...
Zkusil jsem naistalovat i jinou Express edici konkr?tn? Visual Basic a v?sledek je ?pln? stejn?.

P.S zkoumal jsem soubory kter? byly naistalovan? s Visual Basicem a poda?ilo se mi objevit knihovnu kter? obsahuje hl??ky ?e produkt vypr?el jde o knihovnu msenvui.dll. Knihovna je ?iteln? pouze v zobrazen? Unicode.


Napad? jen obnova syst?mu na dobu p?ed instalac?, kompletn? pro?i?t?n? registru, reinstall win nebo pou??t n?jakej speci?ln? odinstal?tor, kterej po odinstalaci vyma?e soubory a z?znamy v registru, co s n?m maj n?co spole?n?ho.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 100 hostů

Podobná vlákna

Visual C++ 2005 Express — založil samo

Visual J# 2005 Express Edition — založil ospaly.stanislav

Visual Web Develper 2005 Express Edition — založil ospaly.stanislav

Visual Studio C# Express Edition — založil jozo0025

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý