HELP PLS! Jak zapsat String retezec do souboru bez uvozovek – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

HELP PLS!   Jak zapsat String retezec do souboru bez uvozovek – Visual Basic – Fórum – Programujte.comHELP PLS! Jak zapsat String retezec do souboru bez uvozovek – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kai
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
22. 1. 2008   #1
-
0
-

Zdravicko, nevite nekdo o nejake moznosti jak zapsat do textoveho souboru urcity String retezec pomoci Open for Input aniz by tento retezec byl v souboru ohranicen uvozovkami ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.108.–
Reklama
Reklama
maty0
Návštěvník
22. 1. 2008   #2
-
0
-

proč open for input???
já používám
Set f = fss.GetFile(file)
Set ft = f.OpenAsTextStream(ForWriting, TristateUseDefault)
ft.WriteLine (line)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.57.–
1 nebo 0 toť otázka
Kai
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
22. 1. 2008   #3
-
0
-

To maty :
Ahoj, s timhle jsem se zatim nesetkal, muzes mi to trosku popsat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.108.–
maty0
Návštěvník
23. 1. 2008   #4
-
0
-

takže sorry při kopírování mi vypadl kus kódu, tady je to celé

Const ForReading = 1, ForWriting = 2, ForAppending = 3
Const TristateUseDefault = -2, TristateTrue = -1, TristateFalse = 0
Set fss = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set f = fss.GetFile("C:\pokus.txt")
Set ft = f.OpenAsTextStream(ForWriting, TristateUseDefault)
ft.WriteLine ("pokusná řádka")

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.57.–
1 nebo 0 toť otázka
Kai
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
23. 1. 2008   #5
-
0
-

To maty :
Ahoj, diky moc, ale nakonec bylo reseni jednoduzsi nez jsem cekal,

tak pro ty kteri se potykaji se stejnym problemem:


Open NazevSouboru for Output as #iFile

misto Write #iFile, text
staci dat: Print #iFile, text
Close #iFile


Ale i tak dekuji za ochotu a pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.108.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý