C# - webBrowser – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# - webBrowser – .NET – Fórum – Programujte.comC# - webBrowser – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
alois
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
22. 1. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, potrebuju poradit od vasich chytrych hlav..
Dejme tomu ze mam webBrowser1 a udelam:

System.Uri url = new System.Uri("http://neco.cz");
webBrowser1.Url = url;

a ted kdyz chci udelat:
string pepa = webBrowser1.DocumentText

tak vznikne problem, pac ono to do toho stringu priradi hnedka to co je v tom webBrowser1.DocumentText, ale ja bych potreboval pockat az se nacte ta nova stranka a az potom to nahrat do toho stringu..

zezacatku sem to resil 2sec timerem ale to je dost neefektivni..

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
Reklama
Reklama
jinaq0
Newbie
22. 1. 2008   #2
-
0
-

No, pokud mas na mysli komponentu System.windows.Forms.WebBrowser, tak nacteni bych řešil asi takto
Před přechodem na stranku můžeš dat.



webBrowser1.DocumentCompleted += new WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(funkce_DocumentCompleted);
System.Uri url = new System.Uri("http://neco.cz");
webBrowser1.Url = url;


a pak definoval funkci



void funkce_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
{
... cokolikv co chces udělat po nahrání dokumentu ...
}


Myslím že to je to, co hledáš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.105.–
byF0
Návštěvník
22. 1. 2008   #3
-
0
-

A co WebBrowser.Navigate(url a nejaky dalsi argumenty);

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.97.–
alois
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
22. 1. 2008   #4
-
0
-

skvely, jinaq napsal vse co sem potreboval, diky moc ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

WebBrowser C# — založil Kolemjdoucí

Webbrowser — založil freedom

Webbrowser — založil audiotrack

Webbrowser C# — založil dartanan

WebBrowser C# — založil Ospalý

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý