Úkol v PHP - Diář (objektově orientované programování) – Inzerce – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Úkol v PHP - Diář (objektově orientované programování) – Inzerce – Fórum – Programujte.comÚkol v PHP - Diář (objektově orientované programování) – Inzerce – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomiard
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
24. 1. 2008   #1
-
0
-

Na Objěktově orientované programování mám naprogramovat v PHP Diář.


Ten má umět:
- Ukládání osobních událostí do diáře
- události jednorázové i opakované
- upozornění na blížící se události
- zobrazení (export/tisk) týdenního/měsíčního kalendáře

Prvky:
- správné a logické použití objektů (ne jako skladiště pro procedury/funkce)
- důsledné oddělení vrstev vícevrstvého návrhu aplikace
- uložení statických dat do souboru (v libovolném formátu)
- zákaz použití databáze


K programu je potřeba vytvořit také UML dokumentaci....

Bodování Programu je následující:
Dokumentace programátorská
- Dokumentace diagramy 10 bodů
- Dokumentace popis tříd 10 bodů
Dokumentace uživatelská 10 bodů
Dokumentační forma 10 bodů
Program struktura 10 bodů
Program funkčnost 10 bodů
Program čitelnost 10 bodů
Program rozvrstvení 10 bodů

Program je tedy bodován 80 body (hodnocení by mělo být vcelku mírné).
Nabízím za každý získaný bod 10Kč, tedy celkem až 800Kč! kdo by byl ochoten program udělat, ať se mi ozve na ICQ 441-307-485 nebo sem napíše kontakt... Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.208.–
Reklama
Reklama
24. 1. 2008   #2
-
0
-

to si prpadneho programatora moc nevazis ;)

Za 800 je adekvatni tak mozna tyu prvni 3 body "ten ma umet". Ja bych si za takovou praci rek o 3-5000 korun ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Smokie0
Expert
25. 1. 2008   #3
-
0
-

Ja tiez. Za 800 Sk by som mozno urobil dokumentaciu :D Ale viac urcite nie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
Tocimanko0
Grafoman
25. 1. 2008   #4
-
0
-

To Smokie : Nie nie nie! Ja sa hlásim ja! :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Tomiard
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
25. 1. 2008   #5
-
0
-

Tak díky... Ale za jeden úkol se mi opravdu víc dávat nechce, kord když jsem student!
Ale kdyby se tady objevil třeba taky někdo studující, kdo by to bral jen jako přivýdělek, tak se ozvěte... Co mi tady říkali ostatní minule, tak je to práce tak zhruba na pět hodinek... Pro studenta by zase za jedno odpoledne 800Kč nebylo uplně k zahození...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.208.–
Jeason0
Newbie
25. 1. 2008   #6
-
0
-

To Tomiard : no nerekl bych ze je tohle prace na 5 hodinek, ale zeptej se tech co ti to rikali, jinak kdyz bys pocital hodinovou mzdu pro programatora i na 5hodin a daval mu 800kc tak to je dost slabej plat.
co se tyce dokumentace muzes ji nechat vygenerovat, co se tyce kodu, asi to budes muset udelat sam, protoze za 800 kc ti to profik neudela a studenti budou mit lepsi ksefty... takze doporucuju :
a) pritlacit na pilu
b) neztracet cas a zacit kódit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.122.213.–
Hledám schopné lidi pro navázání spolupráce v oblasti IT, hostingu,linuxu, tvorby webu a správu obsahu a SEO.
Smokie0
Expert
25. 1. 2008   #7
-
0
-

To Tomiard : To, ze sa ti za to nechce davat viac je len tvoj problem. Je uplne jedno, ci je to praca na 5 hoidn, alebo na dva dni, pretoze to zadanie si vyzaduje urcite celkom velke schopnosti a vedomosti a to ma svoju cenu. To co ponukas je tak desatina akceptovatelnej ceny.
Radsej zacni zhanat uz hotove zadanie, alebo si sadni na zadok a zacni na tom makat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Objektové programování ??? — založil anthAn

C# Objektové programování — založil SliderV3

Objektove programovani — založil Taz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý