Pls, pomoc s rozchozením primitivního kódu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pls, pomoc s rozchozením primitivního kódu – .NET – Fórum – Programujte.comPls, pomoc s rozchozením primitivního kódu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomix0
Stálý člen
25. 1. 2008   #1
-
0
-

Na videu zde: http://server1.streaming.cesnet.cz:8080/ramgen/others/su-cvut/prog_vecery/2003-11-24.rm
jsem viděl tento kód (cca 17. minuta -"malej Linux"):



using System;
using System.Threading;
class App
{
static void a();
{
for(int i=0; i<10000; i++)
Console.Write("A");
}
static void b();
{
for(int i=0; i<10000; i++)
Console.Write("B");
}
static void Main();
{
Thread t1 = new Thread(new ThreadStart(a));
Thread t2 = new Thread(new ThreadStart(b));

t1.Start();
t2.Start();
}

}

Mě ale vyhodí hromadu chyb. Potřeboval bych poradit, jak to zprovoznit.


Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.233.–
Reklama
Reklama
zacatecnik0
Super člen
25. 1. 2008   #2
-
0
-

zacatek fcí a a b mate zakoncen strednikem - to je chyba

edit v 9:47 - afaik ne fcí, ale metod

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.84.–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Tomix0
Stálý člen
25. 1. 2008   #3
-
0
-

Díky, vyřešeno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.233.–
trp
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 1. 2008   #4
-
0
-

OT

zacatecnik napsal:
zacatek fcí a a b mate zakoncen strednikem - to je chyba

edit v 9:47 - afaik ne fcí, ale metod

a neni metoda jen divnej nazev pro funkci bez navratove hodnoty?? ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
DeaLer+2
Hero
25. 1. 2008   #5
-
0
-

To trp : Ne, v C# jsou pouze metody, ale např. ve VB.NET se rozlišuji procedury a funkce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

Podobná vlákna

Pls, pomoc — založil Ondřej Šplíchal

Dulezite!pls pomoc — založil Olda

PLS potrebujem pomoc :) — založil igor

Pls pomoc s hledanim chyby — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý