Spojování exe souboru – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Spojování exe souboru – Software – Fórum – Programujte.comSpojování exe souboru – Software – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lexy
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 1. 2008   #1
-
0
-

Mam svuj program rekneme kalkulacka.exe
chtel bych,aby se pri spusteni spustil i jiny program druhy.exe

jak spojim tyhle dva exace,aby se pri poklepani na kalkulacka.exe spustila cinnost obojiho ?


zkousel jsem ADS exe joiner,ale nepochopil jsem zrejme princip...dekuju za pomoc...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.79.26.–
Reklama
Reklama
w3q0
Věrný člen
25. 1. 2008   #2
-
0
-

Obe programy si programoval ty? Ak áno v akom jazyku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
lexy
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 1. 2008   #3
-
0
-

AutoIT3

ale to s problemem nesouvisi,maj po kompilaci normalni priponu exe,poradte mi jak je spojit !

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.79.26.–
mates0
Grafoman
26. 1. 2008   #4
-
0
-

To lexy : pokud si je naprogramoval tak je jednodušší dát přímo do zdrojáku prvního programu kod aby se spustil ten druhý program.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
jozosandy0
Newbie
26. 1. 2008   #5
-
0
-

To lexy : Co to, co to, zeby niekto cital o trojskych konoch? S tou kalkulackou.exe chod vies kam... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
jadus0
Newbie
8. 2. 2008   #6
-
0
-

mno pokud mas NTFS muzes zkusit ADS

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.242.–
Tase0
Stálý člen
12. 3. 2008   #7
-
0
-

Kdybys to programoval ve visual basi tak to je jednoduche, protoze podporuje modularni programovani.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Komprese souborů do exe — založil Míra

Spousteni exe souboru — založil machis

Vytvoření *.EXE souboru — založil Jarda

Ikonka u exe souboru — založil matouch

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý