Visual Basic 2008 Express Edition - Timer – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Visual Basic 2008 Express Edition - Timer – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVisual Basic 2008 Express Edition - Timer – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Programator.NET
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 1. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.

Mám vývojářský nástroj Visual Basic 2008 Express Edition, a nevím jak mám udělat, aby se po 30ti sekundách zavřelo okno s názvem Form1 a otevřelo okno z názvem Form2. Zkoušel jsem udělat Timer ( viz. ekce VB timer ), ale nejde mi to. Kdesi jsem slyšel že Express Edice používá trochu jiné kódy.

Pokud někdo ví jak na to prosím napište....


Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
Programator.NET
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 1. 2008   #2
-
0
-

Ješte jeden dotaz. Mám projekt. Okno Form1 a dál jsem přidal okno Form2. Form1 mi otevře pomocí:

Form2.Show()

okno Form2, ale potřebuju se zbavit toho základního okna Form1. Nevím jak na to. Zkoušel jsem:

Close(), Form1.Hide()


ale nic nepomohlo.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
satyres0
Newbie
24. 4. 2008   #3
-
0
-

To Programator.NET : no.. a co takhle zkusit me.visible=false ???

Mimochodem ten timer.. tak pouzijes funkci timertick() nebo jak to je a nastavis cyklus do 30, nastavis delku jednoho ticku na 1000ms a podminku ze kdyz je cislo timerticku 30 tak me.visible=false

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.109.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 141 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý