Měnící se obrázek – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Měnící se obrázek – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comMěnící se obrázek – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mustafa0
Stálý člen
25. 1. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,

mám složku plnou obrázků a potřebuji, aby se mi na stránce zobrazovali ty fotky a měnili se náhodně bez načítání. Prostě jako gif,a le chtěl bych to udělat javascriptem. Prostě by se ty fotky měli náhodně po třeba čtvrt minutě střídat. Nevítě jak na to?

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.244.–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
Reklama
Reklama
25. 1. 2008   #2
-
0
-

Pocitem ze chces ty fotky nejak prednacist. Na to muzes treba vlozit obrazky mimo zobrazovaci oblast stranky (zaporne souradnice). Pak uz by melo jen stacit pouzit nejake to jednoduche casovani a menit scr obrazku, kam je chces zobrazit, na tu jejich src. Prohlizec uz by je pak mel vytahnout z cache.

Nebo muzes mit zobrazene vsechny ty obrazky pres sebe a zobrazovat jenom jeden z nich.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
3. 2. 2008   #3
-
0
-

Jo asi jak říká CommanderZ...když si vytvoříš pole s adresami k těm obrázkům a pak využiješ časování s objektem Random na náhodný výběr, neměl by to být problém...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Petroff0
Věrný člen
4. 2. 2008   #4
-
0
-

obrazky=new Array();
name=XXXX; /* číslovaná řada XXXX0.GIF XXXX1.GIF XXXX2.GIF ....*/
<--cykl-- i=0 -->
(obrazky[i]=new Image()).src=name+i+".gif";

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.96.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý