Centrování obrázku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Centrování obrázku – .NET – Fórum – Programujte.comCentrování obrázku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
.NET_Developer
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
25. 1. 2008   #1
-
0
-

existuje nějaký kod na zarovnání obrázku ve formuláři na střed formuláře?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
25. 1. 2008   #2
-
0
-

jazyk jsi nespecifikoval, takže mě napadá pomocí XAMLu jednoduše dát ten objekt do mřížky (Grid) a nastavit mu VerticalAlignment a HorizontalAlignment na Center

jestli má C# nebo VB.NET na to něco "svého", to netuším...zkus google nebo počkej na DeaLera:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
25. 1. 2008   #3
-
0
-

Nebo si to spočítej. Pokud uvažujeme obrazovkový souřadnícový systém, tedy souřadnice x roste doprava a y roste dolů,pak souřadnice umístění zíškáš třeba:

x = (sirka_klientske_oblasti - sirka_obrazku)/2;

y = (vyska_klientske_oblasti - vyska_obrazku)/2;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 110 hostů

Podobná vlákna

Centrování DIVu — založil Standa

Centrování okna Toplevel() — založil Pavels

Strankovani obrazku — založil W4RDON

C# Bublina u obrazku. — založil LukAss741

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý