Náhodné vybrání čísel – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Náhodné vybrání čísel – C / C++ – Fórum – Programujte.comNáhodné vybrání čísel – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomik
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
26. 1. 2008   #1
-
0
-

Jak se v c++ dá náhodně vybrat čislo???

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.231.–
Reklama
Reklama
Zelenáč0
Posthunter
26. 1. 2008   #2
-
0
-

Hledej Tomiku, hledej...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
tmi0
Věrný člen
26. 1. 2008   #3
-
0
-

To Tomik : zkus napsat treba tohle:

for(int *i=(int *)215;1;i++)i=1;

pak si zacni pro sebe pocitat, spust program, a az ti spadne tak pocitat prestan cimz vyberes nahodne cislo (nahodne ve smyslu nedeterminovane)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
yaqwsx+9
Posthunter
26. 1. 2008   #4
-
0
-

To tmi : Velmi dobry napad! :smile6: :smile5: asi zacnu pouzivat......

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.111.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
mylan40
Super člen
26. 1. 2008   #5
-
0
-

Vy ste ale hnusní.... :smile6: ROFL... Možno by som poradil, ale v C++ neprogramujem ... :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
tmi0
Věrný člen
26. 1. 2008   #6
-
0
-

To mylan4 : ja bych poradil, kdyby to nebylo v tolika tutorialech na c/c++ (i v cestine), na wiki, na tolika forech (vcetne tohoto) a v tolika ucebnicich jazyka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
c_coder0
Newbie
18. 2. 2008   #7
-
0
-

Podivej se tady :
http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=7332-nahodne-cislo#66346

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.70.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

Podobná vlákna

[DB] - vybrání jedné buňky — založil kyrgistánec

Vybrání náhodného souboru — založil BlackHole

Vybrání cesty k souboru... — založil dragon124

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý