Vyskytol sa mi tu ?a??? probl?m, mysl?m, ?e teraz o dos? problematickej??. ?:DD?
Nedaj? sa mi ??ta? vůbec ?iadne ?l?nky, ke? si nejak? vyberiem (?i z noviniek alebo z jednotliv?ch kurzov) tak mi len nap??e n?zov a popis ?l?nku a hne? za t?m id? u? len tie reklamn? odkazy ?o b?vali v?dy na konci, nem?m tam ani f?rum ani ?iadny text, a to takto v ka?dom (teda asi, v?etky som nevysk??al ?:cigo:?) M?m IE6 a st?va sa mi to od v?era alebo predv?era, mysl?m ale mo?no aj sk?r. Pozrite sa na to pls, asi by bolo blb? keby si v?etci ?o maj? IE msueli stiahnu? Mozillu len kv?li blb?m nastaveniam.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Články
Viz novinky, resi se to..Nevim cim to ale je, nic jsem nemenil :(
Kdyztak napiste, co mate za OS, browser a zda mate zaple automaticke ektualizace ci zda pravidlene aktualizujete.
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
mam IE 6; Win XP, Service Pack 2, zapnuty firewall a donedavna aj aktualizacie, mam vsetky ale ked mi WIN stiahol ten posledny, ktory po mne vyzaduje overenie pravosti Windowsu tak vtedy som si ich vypol a odvtedy uz nemam ziadne nove.
A stale to dela? Nekolik lidi mi napsalo, ze je to jiz ok.. provedl jsem drobne zmeny, tak snad to pomohlo.
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
No dnes som akurát pozeral na to a už to ide tak neviem čo bol problém ?:och:?
Ale ten text v článkoch mi mizne niekedy stále
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté
Podobná vlákna
Připravované články — založil Lukáš Churý
Prerozpravane clanky — založil dalaman
Nevydané články — založil agon
Filtr na nevyhovující články — založil dinkin
Clanky v ASP.NET (C#) — založil Igerko
Moderátoři diskuze