Zdroj ? – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zdroj ? – Offtopic – Fórum – Programujte.comZdroj ? – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Erik0
Návštěvník
27. 1. 2008   #1
-
0
-

Zdravim,
mam (mensi) problem s pc...

Odkedy som si dokupil 512 RAM aby som mal 1024 tak sa mi stavalo, ze mi kedykolvek zamrzol kurzor a nic sa nedalo robit, pohol iba restart alebo sa velakrat stalo, ze sa iba sam odseba restartoval, ci pri hre, pozerani filmu, alebo na nete.
Mal som s tym nieco robit...

Dnes sa 2-krat restartoval a poobede zmrzol, tak som dal restart. Vsetko naskocilo ako bezne.
Spustil som FireFox, zadal adresu, restart, lenze uz nenabehlo bootovanie...
Zobrazila sa cierna, hned preblikla siva, cierna a to sa zopakovalo asi 5x a uz iba tma.

Bude to slabym zdrojom, alebo mozno aj monitorom ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.6.–
Reklama
Reklama
mylan40
Super člen
27. 1. 2008   #2
-
0
-

"Bude to slabym zdrojom, alebo mozno aj monitorom ?"
Zaujímavé, že nerozmýšľaš práve nad tou RAMkou, podľa mňa to bude ňou :-D. Zrejme bola nekompatibilná. Tvoj popis na to presne sedí. No a zrejme si raz reštartoval PC v nevhodnej chvíli a poškodil sa nejaký dôležitý súbor => PC nebootuje. Takže vyber tú novú RAMku a preinštaluj Win.
IMHO (!!!): Ak by bol slabý zdroj, PC by sa ti vypínal (nie zamŕzal) a monitor s tým nijako nesúvisí (na 99%), ale môžeš ho pripojiť k inému PC a skúsiť...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Erik0
Návštěvník
27. 1. 2008   #3
-
0
-

Takže skusil som teraz zapnut iba monitor, obrazok BENQ zamrzol na sivo, a chvilu preblikavala cierna a siva obrazovka.
PC nebol aniv elektrike iba monitor a robil to sam...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.6.–
mylan40
Super člen
27. 1. 2008   #4
-
0
-

To Erik : Tak toto je fakt čudné =-O... Ako môže súvisieť zamŕzanie PC s monitorom??? Žeby bola zlá RAM aj pokazený monitor??? Hmmm.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
yaqwsx+9
Posthunter
28. 1. 2008   #5
-
0
-

To mylan4 : NO to spis vyada jako by se kousl montor a jakmile se od nej odpoji a nasledne pripoji signal tak se odkousne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.98.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Fero_Zezina0
Newbie
28. 1. 2008   #6
-
0
-

Robi to jednoznacne RAMOU , mal som taky isty problem, vymenil som ramku so sestrou a obom nam to islo uz na sto pro. Keby si mal slaby zdroj tak ani nenastartujes alebo sa ti komp proste vypne pri vacsej zatazi. A monitor na chod kompu takmer vobec nevpliva...vid grafika :)

Na tu ramku pouzi memtest.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.222.–
Bol som ,uz niesom, ale este budem!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Vizualizace zdroj kodu — založil Fires

Prečo mi tento zdroj nefunguje? — založil Timeshifter

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý